Windows -vinduet forsvant? Så du får det tilbake!

Det kan hende at et vindu plutselig har forsvunnet fordi det er utenfor det synlige området. Her viser vi hvordan du kan få vinduet tilbake.

Hvordan flytte et vindu tilbake til skrivebordet

  1. Lag programmet med det manglende vinduet til det aktive programmet, for eksempel ved å klikke på symbolet ditt i oppgavelinjen.
  2. Den raskeste varianten for å bringe tilbake er tastekombinasjonen  [WIN + SWITCH + PIL HØYRE] eller  [WIN + SWITCH + PIL VENSTRE].
  3. Hvis det ikke fungerer, kan du ringe vindusmenyen ved å holde knappen [Bytte om]  Og et høyre museklikk på programikonet i oppgavelinjen. Denne menyen vises bare når du holder [Switch] -tasten når du høyreklikker.
  4. Velg menyelementet Bevege seg.
  5. Nå kan du flytte det foreldreløse vinduet med piltastene. Du må sannsynligvis prøve det litt til det endelig er synlig.

reklame

Bare ta vinduet tilbake på skrivebordet ved å legge inn tastaturinngangen

Hvis du ikke viser menyen ovenfor for å vise vindusalternativene, eller hvis du ikke har en fungerende mus, kan du også flytte dette med tastaturinngang:

  1. Trykk på [Alt – Tab] til programmet er valgt.
  2. Ring vindusmenyen gjennom kombinasjonen [Alt + Space Button] på. Fordi menyen vises i øvre venstre hjørne av det usynlige vinduet, mottar du ingen optisk tilbakemelding.
  3. Trykk på tasten [V], Til alternativet i vindusmenyen Bevege seg plukke ut.
  4. Prøv nå piltastene for å bringe programvinduet tilbake i det synlige området.

Så et vindu kan plutselig forsvinne

Selvfølgelig er det tilfeller der et program med en intern feil utenfor syne. Dette skjer mye mer sannsynlig i Multi -Monitor -drift (se også Second Monitor på PCen: Hvordan koble til en annen skjerm på datamaskinen.))).

Hvis du har satt opp to-shalow-operasjon og den andre skjermen borte, for eksempel fordi mangelen er, reagerer ikke noen applikasjoner riktig på denne nye situasjonen. For eksempel husker Skype den siste posisjonen for hvert chat -vindu og insisterer når skjermen ikke lenger er der. Så den ble sist plassert på den andre skjermen, den er nå usynlig.

Boktips: Windows 10 Breakdown Hjelpere: Gjenkjenne problemer, finn løsninger, fikse feil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.