Windows -loggfiler: Finn feil i hendelsesvisningen

Hvis noe ikke fungerer med Windows som det skal, vil hendelsesvisningen hjelpe deg. Dette er at programmet med Windows -loggfilene. Her, i Eventlog, er feil logget så vel som advarsler eller informasjon om fullførte vedlikeholdsprosesser i systemet. Så du kan finne alle feil.

Se Windows Eventlog

  1. Klikk (om nødvendig) på startknappen.
  2. Gi i søkelinjen Hendelsesdisplay a.
  3. Med et trykk på en knapp [Komme tilbake] Start loggprogrammet.

reklame

Dette viser hendelsesvisningen

  • Den midterste kolonnen er viktig Oversikt og sammendrag. Her finner du informasjon om de siste feilene og informasjonen som skjedde.
  • Åpne en hendelsestype med et klikk på det lille pluss -tegnet. I listen som deretter vises, kan du se forskjellige feil og feil.
  • For å se nærmere på et problem, klikker du på dobbelt på oppføringen. Så vil du se feilmeldingene som tilhører oppføringen.
  • Hvis du trenger enda flere detaljer, klikker du på dobbelt på feilmeldingen, og Windows gir mer informasjon om problemprisen.

Windows 7 Event Display

Eksempel fra hendelsesloggen

Et lite applikasjonseksempel. I tipsvinduene: Endre størrelsen på en partisjon, det handler om å redusere en partisjon. I en første test i TIPTOOUT -redaktøren som ikke fungerte.

Så ringte vi hendelsesvisningen og under oppføringen informasjon Etter feilnummeret 259 ettertraktet. Et dobbeltklikk på nettstedet brakte deretter saken frem.

Informasjonen:

"For volumet" (C :) "ble en volumreduksjonsanalyse initiert. Denne hendelsesloggoppføringen inneholder detaljert informasjon om den siste ikke -bevegelige filen, som kan være begrenset til den maksimale mengden frihet.""

Rett under den tilsvarende filen ble nevnt, som tilsynelatende var mangelfull. Å slette filen har også løst problemet.

Hvis vinduene dine krasjer ofte, kan du lese her hvordan du kan bestemme årsaken til krasj.

Boktips: Windows 10 Breakdown Hjelpere: Gjenkjenne problemer, finn løsninger, fikse feil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.