Windows: Installer skriveren som du ikke finner drivere

Windows finner ikke en driver i eksotiske eller veldig gamle skrivere. Det meste av tiden kan enheten kjøres igjen med en erstatningsdriver.

Hvordan installere en erstatningsdriver for skriveren din

 1. Først bør du sjekke om det er en passende driver som bare ble utviklet for eldre vinduer. Du kan veldig ofte få det til å fungere med et triks: Windows: Installer gamle skriverdrivere.
 2. Hvis det ikke er noe i det hele tatt, så ring dialogen Skriver og skanner der du skriver inn «skriveren» i søkefeltet til «skriveren» oppgavelinjen.
 3. Klikk på knappen Legg til skriver. Windows leter nå etter skriveren, men vil sannsynligvis ikke finne noe passende

  Dette starter søket etter en ny skriver.

 4. Etter det mislykkede søket vises en ny lenke nedenfor Ønsket skriver er ikke oppført, som du klikker.

  Her fortsetter det når Windows ikke finner en skriver kjent for ham.

 5. Nå vises en dialog med flere alternativer. Den første (Skriveren min er litt eldre ..) Du kan prøve det, men stort sett finner det ikke noe hvis den normale mekanismen til vinduer mislykkes.
 6. Velg i stedet det siste alternativet Lokal skriver … legg til.

  Legg til lokal skriver manuelt

 7. I neste dialog ønsker Windows å vite forbindelsen. Med ganske gamle enheter kan dette være den parallelle porten LPT1, ellers en USB -port
 8. Så går det til valg av skriverprodusenten og modellen.

  Her velger du produsent og modell på enheten din.

 9. Hvis du finner den her, lukk dialogen Fortsette borte.
 10. Prøv testtrykket til skriveregenskapene om driveren fungerer ordentlig.

reklame

Hvis skriveren ikke er oppført på listen

Du har da to alternativer. På den ene siden kan du finne ut om enheten din kan være kompatibel med en modeller som tilbys av Windows. Ofte ja, skriveren mestret alle ferdighetene til førmodellen. For å gjøre dette, en henvendelse i produsentens støtteforum eller på en uavhengig side, for eksempel // printerchannel.de fornuftig.

Det siste alternativet er at skriveren eller etter en spesiell innstilling støtter et av de utbredte «skriverspråkene» som Postscript eller PCL etablert av Hewlett-Packard. Hvis dette er tilfelle, så velg for eksempel sjåføren HP – Laserjet Family Driver PS For post -skript eller HP – Laserjet Family Driver PCL for PCL.

Generelt må du forvente at skriverens ferdigheter ikke vil bli støttet når du bruker en erstatningsdriver. Du kan for eksempel ikke bruke den høyeste oppløsningen eller må være fornøyd med standardakselen, selv om enheten din kan ha flere papiraksler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.