Windows: Bytt fra grafisk applikasjon til skrivebordet

Med programmer som kjører som de fleste spill i sin egen fullskjermmodus, kan de ikke alltid over [Alt + Tab] Bytt til skrivebordet. I slike tilfeller hjelper andre tiltak.

Endre fra spill på skrivebordet

  1. Trykk på kombinasjonen [Ctrl + ESC].  Dette bringer startmenyen med hvilken Windows skyver hele grafikkapplikasjonen i bakgrunnen og viser også oppgavelinje.
  2. Men det hjelper ikke med spesielt gjenstridige programmer heller. I dette tilfellet, aktiver av [CTRG + SWITCH + ESC] Oppgavesjefen.
  3. Kombinasjonen er fremdeles litt skarpere [Ctrl + Alt + ENF]. Hun burde også få dem ut av spillet og et utvalg av forskjellige alternativer som for eksempel Låse eller Oppgavemanger demonstrere.

Eksempel på et spill i fullskjermmodus

Hvis ingen av nøkkelkombinasjonene fungerer

  • Hvis ingen av de viste variantene vil hjelpe deg, kan du bare prøve å betjene spillet i «vindusmodus» i fremtiden for å kunne bytte raskt.
  • Med denne spesielle skjermvarianten tar bildet ikke lenger opp hele rommet, men kjører innenfor et normalt vindusvindu.  Dette gjør det enklere å bytte, men reduserer vanligvis også grafikkytelsen og dermed nyte spillet.
  • Du kan finne dette alternativet i spillet under en meny som System – grafisk eller liknende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.