Windows: Bruk ISO -filer som en virtuell stasjon

Bildefiler inneholder bildene av CD- eller DVD -databærere. Du kan åpne disse filene direkte med Windows eller klikke inn som en virtuell stasjon.

Hvordan åpne Windows Explorer ISO -filer

  1. Gå til mappen i Explorer fra Windows 10 eller 8, som inneholder ISO -filer.
  2. Klikk nå to ganger på en av filene, som om du ønsket å bytte til en vanlig undermappe.
  3. Uten ytterligere handlinger åpner Windows 8 filsystemet i ISO -filen og viser det øverste katalognivået i den. Her som et eksempel en åpen bildefil av en installasjons-CD for Ubuntu-Linux.
  4. Mapper med ISO -filer

  5. I prinsippet kan du utføre alle handlinger her, som på harddisken. Endre mapper, se og kopiere filer – alt er mulig.
  6. Den eneste begrensningen: Du kan bare få tilgang til filene som leser. Å legge til, endre eller slette er derfor umulig.

reklame

Så du knytter en ISO -fil som en stasjon

Når du dobbeltklikker på en ISO-fil, har dette allerede skjedd automatisk. Hvis du ser på drivlinjen til venstre, er en ny oppføring lagt til på egen hånd.

Du kan også eksplisitt starte denne handlingen uten å fordype deg i filsystemet: For å gjøre dette, klikk på ISO -filen til høyre og velg alternativet Gi. Windows ser deretter etter neste gratis stasjonsbrev og monterte filsystemet som finnes i ISO -filen for dette formålet.

Hvordan fjerne en virtuell stasjon

Windows ville lett ha ISO -filen, som er laget som en stasjon, for å bli aktivert til avslutning.

For å bevisst koble fra stasjonen, kan du velge forskjellige varianter igjen:

Enten gå på stasjonssymbolet fra venstre kant av kanten i Explorer og høyre museknappen på hurtigmenyen. Velg deretter der Støte.

Alternativt fungerer dette også via den normale programmenyen til Windows Explorer: Merk stasjonen og klikk på administrasjonsalternativet fra den øvre linjen. Deretter åpnes en ny stolpe med alternativer som handlingen igjen Støte inneholder.

Utsett ISO -stasjon

Vil du brenne ISO -filer på en dataselskap? Dette kan også være et moderne vinduer uten tilleggsprogramvare.

reklame

Hvordan lage virtuelle stasjoner i Windows 7 fra ISO -filer

I eldre Windows -versjoner kan ikke Explorer lese filene direkte. Men det er gratis programvare for å montere ISO -filer som virtuelle stasjoner.

  • Virtual Clone Drive fra Slysoft kjører både med 32bit og 64bit -versjonen av Windows 7. For eksempel kan du se en selvopprettet DVD på PC -en før du faktisk brente DVD -en. Eller du kan få tilgang til de enkelte filene i filsystemet til en bildefil. Freeware er veldig enkel å bruke, støtter opptil 8 virtuelle stasjoner og kan åpne følgende typer bildefiler: ISO, IMG, CCD, DVD, UDF og I.

    Den enkle overflaten av virtuell klonstasjon

  • Hvis virtuell klone -stasjon ikke appellerer til deg, kan du prøve den med open source wincdemu, som er kompakt og ganske enkelt designet, men gjør tjenesten din like bra. I tillegg kan den til og med generere ISO -filer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.