Windows Autostart: Endre handling når du setter inn media

Hvis du bruker Windows for å sette inn en databærer i DVD -stasjonen eller legge et minnekort i leseren, dukker det opp en dialog som spør hvilken handling som skal bestå med den innsatte medietypen. Du kan endre endringene som er gjort i prosessen. Windows tilbyr et skjermbilde i kontrollpanelet, som viser alle anerkjente medier og enhetstyper med de respektive alternativene.

Hvordan endre autostart -handlingene

  1. I søkefeltet i startmenyen, skriv inn nøkkelordet «Automatisk».
  2. Klikk i programmene som tilbys og innstillinger Automatisk reproduksjon.

    Den enkleste måten å komme til alternativet er å søke på Automatisk reproduksjon

  3. Etter starten av denne delen av kontrollkontrollen vil du se en liste som har ganske fine distinksjoner. Det er forskjellige handlinger for sølvskiver, avhengig av om en CD-, DVD- eller Blu -stråle settes inn.

    I denne dialogen til kontrollpanelet bestemmer du hvordan Windows reagerer på syltede databærer.

  4. Finn medietypen du vil endre og åpne listeboksen bak den.
  5. Alternativene som tilbys er spesifikke for media og datatyper, avhengig av hvilke programmer som er installert for datatypene. Velg ønsket handling.
  6. De siste alternativene kan også bestemme at Windows åpner Explorer, spør hva det skal gjøre eller ikke rapporterer noe for den valgte medietypen.

Autostart -kampanjer for en lyd -CD -reklame

Hvordan slå av alle handlinger

Hvis du blir irritert av den åpne dialogen når du kobler til en enhet eller setter inn en dataripriser, må du bare fjerne sjekkmerket Automatisk reproduksjon for alle enheter og mediebruk. Du kan finne dette øverst i dialogen som vises Automatisk reproduksjon kontrollkontrollen.

Hvis du da vil starte dialog eller den angitte handlingen, bare hold den når du setter inn [Skifte]-trykk på knappen.

Vil du vite hvordan du skal brenne på et medium med Windows -data? Her er: Hvordan brenne med Windows 8.1 en CD-ROM eller DVD-ROM.

Boktips: Windows 10 Breakdown Hjelpere: Gjenkjenne problemer, finn løsninger, fikse feil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.