Varme flasker – det er slik det fungerer!

Uansett om pumpet melk eller forhåndsmelk-det avhenger av riktig temperatur. Hvis melken er for kald, liker ikke babyer dem. Hvis det er for varmt, kan du brenne munnen. Vi forteller deg hvordan du Varme opp.

Varm flaskene i hetteglasset varmere

Den enkleste måten er å varme opp flaskene i flasken varmere. Flasken er plassert i den og oppvarmet til ønsket temperatur. Noen modeller har også en oppvarmingsfunksjon. Dette bør imidlertid ikke brukes for lenge, slik at ingen bakterier dannes.

reklame

Varm flaskene i et vannbad

Bare fyll en stor kaffekopp halvfullt av varmt vann fra kjelen. Legg flasken i koppen og vent omtrent fem minutter. Det kan hende du må fornye det varme vannet derimellom. Viktig: Rist deretter flasken godt i 1-2 minutter og sjekk temperaturen forsiktig!

Bedre ikke i mikrobølgeovnen

Mikrobølgeovnen anbefales ikke for varmeflasker. Melken varmes ikke jevnt opp her, og babyen kan brenne seg selv. I tillegg blir næringsstoffer ødelagt av de høye temperaturene. 

reklame

Varm hetteglassene på vei

Nybakte mødre som ikke ammer blir møtt med problemet at de må bringe før melken til riktig temperatur på vei. Hvis du har riktig utstyr med deg, er det ikke noe problem:

  • Termisk kanne med varmt vann
  • Termos eller annen beholder med kaldt kokt vann
  • Melkepulver Porator

Nå kan du enkelt tilberede flaskene på farten ved å blande det varme vannet med det kalde vannet.

Alternativt kan du også bruke en flaskevarmer for på farten.

Varm flaskene – det kommer an på riktig temperatur.

Hetteglass: Kontroller temperaturen

Riktig drikketemperatur for babyer er rundt 37 grader. Dette tilsvarer omtrent menneskets kroppstemperatur. Hvis du vil være på den sikre siden, kan du bruke et termometer til babyflasker for å sjekke melketemperaturen. Alternativt kan du teste temperaturen med sansene dine:

  • Rist flasken godt. Spesielt etter oppvarming i et vannbad, er melken ofte veldig varm på utsiden og fremdeles kald inni.
  • Hold flasken til innsiden av håndleddet eller slipp noen dråper melk på toppen. Huden er veldig følsom der. Hvis du finner temperaturen hyggelig, er temperaturen på flasken helt riktig.
  • Du kan også holde hetteglasset mot kinnet. Der er huden like følsom som på håndleddet.

Under ingen omstendigheter skal du suge på flasken for testen selv. På denne måten blir bakter som tannråte eller forkjølelse gitt videre til barnet ditt. Forresten, det samme gjelder schnuller eller bestikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.