Utvide levetiden: Slik sletter du galvaniserte gir

Fienden til galvaniserte takrenner er korrosjon gjennom forskjellige miljøpåvirkninger. Vi viser hvordan du sletter galvaniserte tannhjul for å opprettholde dem så lenge som mulig.

Hvordan du kan beskytte takrennen din mot rusting

  1. Etter at en ny takrenne var festet, gjør de ikke noe. Fordi malingen ikke ville stoppe på den nye kanalen. Sinkoverflaten skal utsettes for været i en sesong.
  2. Neste år, fjern alle plantestøtter fra kanalen og skyll godt. La all fuktighet tørke.
  3. Innsiden av rennen må males med et passende beskyttende belegg.
  4. Avhengig av fargestypen, er et malingstrøk tilstrekkelig, eller du må bruke flere lag.

Utsiden av regnrenner trenger ingen spesiell beskyttelse. Situasjonen er annerledes med innsiden. reklame

Det er grunnen til at et lag med maling også er nyttig for galvaniserte takrenner

Utsiden av galvaniserte regnrenner trenger ingen spesiell beskyttelse. Her sikrer sinkoverflaten at det følsomme arket med arket ikke korroderer.

Det ser annerledes ut på innsiden. Så snart de første bladene, grenene og den frittliggende sanden ligger fra takpanelene i den, varer fuktigheten som genereres av nedbør i lang tid.

Når de avsatte plantedeler er flekkete, opprettes syrer som påvirker metallet. Oversvømmelsen av bitumtak og miljøpåvirkninger i storbyområdene forsterker deretter effekten.

Hvorfor det også er fornuftig å slette galvaniserte overflater og hvordan man maler helt nye overflater med en viss ekstra innsats, forklarer spissen: å male sinkbelegget.

Trenger du reservedeler til den gamle rennen din og ikke kommer sammen med størrelsen? Her kan du finne ut hvordan du konverterer gammel informasjon: Dimensjoner for takrenner: Dette betyr informasjon som 6-delt eller 7 deler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.