Tre tips om hvordan du kan bli kvitt raclette lukt

Det vanlige raclette -måltidet er en del av jul og nyttårsaften for mange familier. Imidlertid henger lukten vanligvis i leiligheten dager senere. Med våre tre tips, vil du Raclette lukt Skynd deg.

Tips 1: Natron mot raclette lukt

Soda fungerer underverker mot raclette lukt. Bare løs opp to spiseskjeer brus i en bolle med vann og legg dette i rommet som lukter raclette. Avhengig av størrelsen på rommet, kan du også sette opp flere boller. Soda-vannblandingen skal stoppe minst 24 timer slik at den kan fungere.

Tips: Hvis du ikke har et natrium i huset, kan du alternativt bruke bakepulver for å bli kvitt lukten. Dette inneholder brus og fungerer like bra.

reklame

Tips 2: Kaffe mot raclette lukt

Kaffe hjelper også mot den ubehagelige raclette -lukten. Bare legg en skål kaffepulver over natten. Du kan også bruke kaffegrut laget av filterkaffemaskin.

Tips 3: eddik mot raclette lukt

Eddik er en alt -stounder i husholdningen. Så det er ikke overraskende at han også hjelper mot raclette -lukt i leiligheten. Bare legg en skål med husholdningseddik i rommet som stinker i henhold til Raclette. Du kan sette den opp kald og ren eller varme den i vann og deretter sette den opp. Siden lukten av eddik har en nydelig effekt på luftveiene, bør du utføre applikasjonen om natten når rommet er ubebodd.

Tips: Ikke bruk balsamicoeddik.

Du kan også være interessert i det: hunden og katten kommer inn i det nye året godt

reklame

Hjelp romdufter?

Romdufter, for eksempel duftlamper, er en god og rask løsning når besøk kommer. De ligger over den ubehagelige lukten og skjuler den. Imidlertid er det i det meste tilbake så snart romduften fordampes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.