Tre grunner til at tennisballen er farlig for hunder

Tennisballer virker som om de var et flott hundeleker. Og faktisk tar de fleste hunder de små gule ballene entusiastisk. Men hva mange hundeeiere ikke vet: tennisballer er ikke egnet som hundeleker. Les nå tre grunner til at Tennisball for hunder farlige kan være.

1. Tannpine gjennom tennisball

Tennisballer produseres ikke som hundeleker, men for å spille tennis. Ballene må tåle mye. For å motstå kravene, inneholder filtoverflaten blant annet nylon slik at ballene er like ufølsomme og slitasje -resistente som mulig. Det som er bra for tennisballen kan bli en katastrofe for hundetenner. Fordi den grove overflaten ser ut som å slipe papir på tennene. Hvis hunden tygger på tennisballen, eller hvis den ofte bærer den i munnen, blir tannoverflaten slipt ned.

Hvis fibre av tennisballfilmen sitter fast i interdentalområdene, kan de også utløse Fortitis.

reklame

2. Oppmerksomhet, risiko for kvelning!

Hvis hunden biter tennisballen veldig fast, for eksempel med en krangel, kan det hende at ballen glir tilbake i halsen. Hvis ballen strekker seg igjen, sitter den fast. Hvis tennisballen ikke kan fjernes i tide, kan hunden kveles i verste fall.

3. Tykktarmslås gjennom tennisballbiter

Hvis hunden demonterer tennisballen i individuelle deler og svelger små biter av den, kommer de inn i mage -tarmkanalen. Der kan brikkene føre til fordøyelsesproblemer og i verste fall.

reklame

Bedre bytte til alternativer

Bort fra farene som er nevnt, inneholder en tennisball kjemiske myknere og er fylt med nitrogen. Derfor er et annet hundeleker absolutt det bedre valget. Hvis det absolutt må være tennisballen, la aldri hunden spille uten tilsyn med den. Forsikre deg om at hunden din ikke demonterer ballen og ikke tygger på den eller bruker den i munnen i lang tid.

En dalmatiker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.