To skjermer med vinduer: Tildel raskt vinduer til en skjerm

Hvis du har koblet to skjermer til din PC, er rask plassering av programmer på den ene eller den andre skjermen veldig praktisk.

Så du har en skjerm til et program

  1. Ta med programmet ved å klikke eller ved [Alt + Tab] i forgrunnen.
  2. trykk [Bryter] + [Windows] + [pil til venstre] For å vise gjeldende applikasjon på venstre skjerm.
  3. Omvendt er det analogt: trykk [Bryter] + [Windows] + [pil til høyre] For riktig skjerm.

Systemet fungerer også for flere skjermer. Ovennevnte snarveier flytter alltid det nåværende programmet ett trinn videre til høyre eller venstre.

Selvfølgelig fungerer det også med musen, og får dem til å bruke applikasjonen til et annet sted ved å trekke tittellinjen. Nøkkelkombinasjonene er imidlertid mer praktiske. For når programmet kjørte på en skjerm i fullskjermmodus, vises også vinduet på den nyordnede skjermen i full størrelse – selv om den andre har pikseldimensjoner. Med musen, derimot, må du først bytte vinduet tilbake til fullskjermmodus.

Noen av snarveiene for å arrangere vinduer har en ny effekt når du bruker flere skjermer. Så bringer [Win]+[Arrow venstre] Et vindu halvveis bredde på venstre kant. Hvis du trykker på snarveien igjen, vandrer den gradvis til neste skjerm til venstre.

Her forklarer vi forresten hvordan du kan bruke teknologien til Multi -Monitor -operasjonen: Hvordan koble til en andre skjerm til PC -en .

reklame

Windows 8: Hvordan flytte apper med musen

Å trekke med musen fungerer ikke på Windows 8 med en flislagt app-fordi programmene mangler tittelinjen ovenfor. Det er grunnen til at en annen tilnærming er nødvendig her.

  1. Kjør musemarkøren til øverste kant av skjermen, der den ønskede appen for øyeblikket kjører.
  2. Hvis du er på toppen, endres markøren til symbolet på en hånd.
  3. Hold nå museknappen og trekk musepekeren på ønsket paraply.

    Trekk Win8 Apple Windows

  4. Så snart markøren kan sees på den nye skjermen, åpnes appen i fullskjermmodus, og du kan gi slipp på knappen.

Startskjermen viser seg alltid på skjermen der du sist presset en app. Dette er ganske rart, men vi har foreløpig ingen måte å vise uten flere programmer, startskjermen og en nåværende app på to skjermer.

Windows 8: Hvordan endre skjermen med tastatur

Trykk på tastekombinasjonen [Windows] + [Bilde over] Å presse den nåværende appen på venstre skjerm og [Windows] + [Bilde nedenfor] Å presse dem til høyre.

På et system med to skjermer vil du ikke legge merke til noen forskjell mellom de to nøkkelkombinasjonene fordi appen z.B. Når du flytter til venstre på venstre skjerm, lander du igjen på høyre monitor. Bare fra tre paraplyer er en forskjell å bli lagt merke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.