Tilbakestill PCen og slett alle private data

Du kan tilbakestille en PC og fjerne alle sensitive data før du tar på datamaskinen. Med vinduer fungerer det like enkelt som på mobiltelefonen. Les hvordan det fungerer.

Tilbakestill PCen din – slik fungerer det med Windows 10

    1. Klikk på Start -knappen og ring Innstillinger på (symbolet med giret).
    2. Velg programgruppen der Oppdatering og sikkerhet.
    3. Klikk på punktet til venstre Restaurering.

      Via menyelementet «Restoration» Du kan komme til alternativene for tilbakestilling.

    4. I neste vindu finner du det første punktet Tilbakestill denne PC -en.
    5. Klikk på knappen Her går vi rett under.

      Denne knappen starter tilbakestillingen av vinduene dine.

    6. Endelig har du fortsatt valget mellom hva som nøyaktig bør slettes. Klikk på Fjern alle, For ellers gjenstår dine personopplysninger, for eksempel bokstaver eller bilder på PC -en.

      Med «Fjern alt» vil dine personopplysninger fra harddisken også være. ertet

    7. Neste skjermbilde handler om hvorvidt plassen som har blitt gratis ved å slukke, bør ryddes opp slik at mottakeren av datamaskinen ikke kan gjenopprette dataene dine. Hvis dette er noen du ikke stoler på, velger du Fjern filer og rydd opp stasjonen ut av. Ellers er Bare fjern dataene mine i rekkefølge.
    8. Windows oppsummerer nå hva som vil skje videre og begynner å tilbakestille så snart du er på knappen Tilbakestill til standard Klikk.

      Klikk nå på den merkede knappen, start Windows med tilbakestillingen av PC -en.

Dette blir fulgt av en grunnleggende enhet på enheten som ligner på den nye installasjonen. Du kan nå passere datamaskinen og overlate resten til mottakeren.

Hvis du bare vil selge en harddisk individuelt? Les deretter om hvordan du fullstendig sletter dataene til en harddisk.

reklame

Hvordan slette online data for denne PCen

Hvis du har registrert deg med en Microsoft -konto på PC -en, bør du også fjerne online -koblingen med kontoen din.

  1. Bruk hvilken som helst datamaskin til å gjøre dette. Så det trenger ikke å være PCen du forbereder deg på å videreføre.
  2. Gå til adressen // Gå med en nettleser.Microsoft.com/fwlink/p/?LinkId = 615845 og logg inn på kontoen din på Microsoft.
  3. Du kan nå se en liste over alle enheter som er koblet til kontoen din.
  4. Finn ut PC -en på listen som er mulig.
  5. Klikk på menyelementet der Ytterligere handlinger.
  6. Om oppføringen Fjern PC Løs tilkoblingen til den aktuelle datamaskinen med kontoen din.

    Du bør fortsatt slette datamaskinen din på nettet fra Microsoft -kontoen din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.