Thunderbird: Bytt postformat enkelt (HTML/tekst)

Hvis du vil bytte fra tekstmeldinger til HTML -e -post i Thunderbird, trenger du ikke å gå til innstillingene. Med et lite triks, for eksempel, skriver du en melding i HTML -format, mens standardinnstillingen din er ren tekst -e -post.

Endre meldingstypen en gang – hvordan du endrer veien

  1. Hvis du har flere e -postkontoer i Thunderbird, klikker du på kontoen i venstre mappevisning du vil bruke til frakt.
  2. Hold nede skiftknappen og klikk på Skrive.

    Hvis du holder skifteknappen når du skriver en e -post, bytter Thunderbird postformatet for denne ene meldingen.

  3. Du kan se hvilket postformat Thunderbird bruker for denne meldingen om knappene for skriftstørrelse og tildeling er tilgjengelig over inngangsfeltet. I så fall er HTML -modus valgt for denne meldingen.

    Basert på disse knappene, kan du se at du skriver en HTML -e -post.

Hvis du ikke har valgt en bestemt konto før du klikker på skriving, bruker programmet Set Standard -kontoen.

Med denne metoden bruker Thunderbird alltid modus som ikke er valgt i de grunnleggende innstillingene. Så du skriver vanligvis rene tekstmeldinger, og bruk deretter HTML -format en gang ved hjelp av metoden ovenfor.

Prinsippet fungerer også når du svarer eller videresender en melding. Så hvis du holder skiftknappen mens du er på svar, Svar alle eller Overrekke Klikk, den grunnleggende innstillingen til Thunderbird blir også forbigått, og det andre postformatet brukes til denne ene saken.

reklame

HTML-e-post eller tekstendring via hurtigmeny

Metoden fungerer også via hurtigmenyen til en melding som er vist. For eksempel kan du svare på avsenderen til en åpen e -post og endre e -postformatet:

  1. Høyre -klikk meldingen.
  2. trykk [Bytte om].
  3. Velg oppføringen Svar bare på avsenderen.

Bruk gjerne nøkkelkombinasjonene i Thunderbird, så er det dessverre ingen passende forkortelse for deg. Hvis du er i tillegg til tastekombinasjonen [Ctrl – n] Knappen for en ny e -post [Bytte om],  Pressing ingenting skjer i det hele tatt. Dette er sannsynligvis fordi skifteknappen allerede har en tilleggsfunksjon for noen nøkkelhorts. For eksempel svarer de bare avsenderen av [Ctrl – R] og avsenderen og alle andre adressater av [CTRG – SWITCH – R].

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.