Skriv ut etiketter i ord – det er slik det er enkelt

Du vil skrive ut etiketter i Word? Dette kan oppnås med ord i bare noen få trinn og fungerer på begge sideskriverne og spesielle uendelige skrivere for etiketter.

Skriv ut etiketter i Word

 1. Lag et nytt dokument i Word – for eksempel av [Ctrl + n].
 2. Bytt til båndet sendinger.
 3. Motstå fristelsen til knappen Merkelapp Klikking – Dette er ment for generering av identiske etiketter (se nedenfor). Bruk i stedet punktet med samme navn nedenfor Start serieltrykk.

  Opprett herved en side med etiketter i seriell utskrift.

 4. Nå åpnes en ny dialog. Her kan du velge ved hjelp av Etikettprodusent og Etikettnummer Formatet på etikettene dine.

  Her bestemmer du hvilket format som skal ha adressetegnene dine.

 5. Den pre -okkuperte holdningen Universelt inntak Når du velger papirakselen, bør du beholde. Dette er vanligvis den bedre varianten for etiketter.
 6. Etter et klikk på Ok Ord setter på den grunnleggende utformingen av etikettene hennes – fremdeles uten innhold.
 7. Koble etikettene dine til en datakilde, for eksempel en Excel -tabell med adressedata eller opprett en ny liste over mottakere. Vårt bidrag til seriell utskrift med ord forklarer nøyaktig hvordan dette fungerer.
 8. Etter å ha koblet til dataene, er dokumentet fremdeles ganske tomt. Klikk på den første etiketten.

  Det grunnleggende rammeverket for etikettene er, men adressedataene mangler fortsatt.

 9. Klikk på knappen Adresseblokk.

  Tilsett her en mottakeradresse.

 10. Nå vises det en dialog som viser hvordan ordet vil sette sammen feltene i datakilden din til en adresse. Hvis du ikke liker strukturen, velger du et annet format fra listen. Hvis et felt mangler, klikker du på knappen Sett aldringsfelt.

  Adresseblokk Installer alle adressefeltene med ett klikk i etiketten din.

 11. Etter å ha bekreftet med OK, installerte ordet bare plassholderen for adresseblokken i det første etikettfeltet. Klikk på Oppdater etiketter, slik at alle etiketter er okkupert.
 12. Bruk knappen Forhåndsvisningsresultater, Å se de virkelige dataene i stedet for plassholderen.

  Via forhåndsvisningsknappen kan du se siden med dine faktiske adressedata.

 13. Hvis alt ser bra ut, klikker du på knappen Fullfør og sammenslåing høyre.
 14. Med Skriv ut dokumenter Legg etikettene direkte på skriveren.
 15. Velg i stedet Rediger individuelle dokumenter, Word oppretter et nytt dokument med fullt bygget -adressedata. Bruk denne varianten hvis du fremdeles må gjøre små korreksjoner. Hvis du ofte trenger etikettene som nettopp er opprettet, lagre dette dokumentet for neste gang. Datakilden er da ikke lenger nødvendig fordi ordet har installert adressen som en normal tekst her.

reklame

Hvordan skrive ut den samme etiketten flere ganger

 1. Start med et tomt dokument.
 2. Ring inn båndet sendinger Knappen Merkelapp på.
 3. Skriv inn ønsket adresse eller teksten i vinduet som nå vises.

  Med denne dialogen bestemmer du blant annet bokstaven for etikettene dine.

 4. Forsikre deg om at under Skrive ut valget Den ene siden av samme etikett er valgt.
 5. Hvis du allerede har brukt etiketter, er den siste typen som brukes fortsatt under merkelapp registrert. Ellers klikk på Alternativer For å velge en etiketttype.
 6. Den enkleste måten å velge riktig etikettformat går gjennom valget av Etikettprodusent og Etikettnummer. Så søk etter denne informasjonen på etiketten din og velg de to feltene deretter.

  Slik at uttrykket passer, må du velge riktig format for etikettene dine.

 7. Hvis du ikke har noen av de typer etiketter som er nevnt, må du prøve å finne en som dimensjonene passer så godt som mulig for en av de definerte typene. Du finner dimensjonene til høyre for valgboksen Merkelapp. Om nødvendig kan du av Detaljer Endre noe til dimensjonene, for eksempel overkanten.
 8. Lukk vinduet for valg av etikettformat Ok.
 9. Nå kan du bruke knappen Skrive ut av forrige dialog umiddelbart utsted en side full av etiketter. For eventuelle korreksjoner eller utdataene fra flere sider, bør de trykke bedre på nytt dokument.
 10. Nå ser du hvordan ordet forberedt siden som skal sendes ut.

  Hvis du ikke skriver ut umiddelbart, men har etikettene ute i et nytt dokument, kan du fremdeles gjøre rettelser.

 11. Du kan nå formatere etikettene, for eksempel av [Ctrl + A] Merk alt og velg en annen skrift eller øk innrykk til venstre i salgsalternativene slik at teksten beveger seg litt til høyre.
 12. Hvis du liker forhåndsvisningen, kan du skrive ut etikettene dine som vanlig, for eksempel av [Ctrl + P].
 13. Hvis du ønsker å sende ut flere sider med etiketter, velger du bare i utskriftsdialogen Prøver Ønsket antall sider.

Les her hvordan du oppretter i ordstrekkoder.

Slik fortsetter du hvis plassen på etikettene ikke er tilstrekkelig

Hvis du merker i forhåndsvisningen at ikke all informasjonen passer på etikettene, må du forbedre deg. Mark først av [Ctrl + A] Alle etiketter og utfører ett av følgende:

 • Bruk en mindre skriftstørrelse, for eksempel som beskrevet her: Endre skriftstørrelse med tasteknapp
 • Reduser avstanden mellom avsnittene med hverandre via et høyreklikk på musen og valget av menyalternativet Enhetsvolum.
 • Bruk en annen skrift som kan føre til mer kompakte linjer.

reklame

Bruk etikettskriver

Merk: For nesten hver etikettskriver er programvare inkludert, som utgangen av etiketter er mye lettere å gjøre enn med ord. Så prøv først denne varianten før du får ord for å kontrollere skriveren riktig.

Stien beskrevet ovenfor for utgangen av etiketter på en sideskriver fungerer med bare noen få endringer når du bruker en etikettskriver, eller hvis du sender ut etikettene dine på en endeløs skriver.

 • Du må- selv om det høres ulogisk ut- varianten i dialogen for systemet til etikettene Den ene siden av samme etikett Plukke ut.
 • Når du setter opp etikettene, må du slå på alternativet ovenfor Uendelig skriver Ellers vises ikke de aktuelle etikettstørrelsene nedenfor.
 • Hos produsenten og Merkelapp Velg riktige data for deg.
 • Etter deg nytt dokument har valgt, kan du se at justeringen av teksten ikke samsvarer med etiketten. Så bør du merke teksten, klikke til høyre og Snu tekst velge.

  Med dette alternativet bringer Word de riktige formatene for utdata på en etikettskriver.

 • Word ser hver etikett i denne modusen som sin egen side. Så du gir så mange når du skriver ut Prøver a hvordan de trenger etiketter.

Du kan også bruke Words seriebrevutgave for å utstede etiketter hvis adresser kommer fra en datakilde.

Forhindre papirbacklog med etiketter

Det kan være at etikettene forårsaker papiroverbelastning når du bruker den normale papirakselen, fordi individuelle etiketter kan løsnes ved papirtransport via rullene i skriveren. Det er grunnen til at mange skrivere har en spesiell «universell feed», som du må utstyre manuelt, men der transporten er mindre farlig for etiketter.

Hvis du ikke er sikker på at skriveren din også kan håndtere etiketter godt fra standardakselen, bør du åpne opp i utskriftsdialogen for sikkerhet Skriveregenskaper Klikk og deretter på kilde de Universelt inntak sett. Kanskje denne typen nedslagsfelt er litt annerledes for modellen din.

For sikkerhet, ikke bruk den normale papirakselen som kilde når du skriver ut etiketter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.