Sjekk og test Fritzbox – Slik finner du feil

Hvis du har noen problemer med internett- eller husnettverket ditt, bør du teste Fritzbox. En spesiell funksjon av ruteren hjelper deg, som dekker alle områder og til og med gir informasjon om telefoni og tilkoblede USB -enheter.

Hvordan begynne å sjekke Fritzbox

  1. Logg inn via nettleseren via nettadressen // Fritz.Boks i Fritzbox. (Hvis enheten ikke lenger er tilgjengelig i det hele tatt, kan det hende du kan gjenopplive Fritzbox gjennom et redningsprogram.)))
  2. Gå til menyelementet Diagnose – funksjon.

    Diagnosen til Fritzboxen din starter ut av menyen,

  3. For å begynne å sjekke, trykk på knappen Start.
  4. Nå går ruteren din gjennom forskjellige tester, hvor resultatene gradvis vises.

    Diagnostiske rapporter om en Fritzbox 7490

  5. Basert på de foregående ikonene, kan du se hvor noe er galt. Se et advarselsskilt i stedet for en grønn sjakk.
  6. I noen tilfeller er det ytterligere funksjoner av boksen i de problematiske områdene, som i eksemplet på DSL -ytelsestesten.

reklame

Les mer nyttig informasjon

I tillegg til den rene feildiagnosen, kan du også bruke denne listen til andre formål. For eksempel kan du se antall tilkoblede WLAN-enheter inkludert frekvensen som brukes, DLS-hastigheten din i Down og oppstrøms og bruken av de innebygde Ethernet-tilkoblingene.

Hvis du er det andre menyelementet på menyen diagnose Bruk, du blir oppsummert alt du trenger å vite om «sikkerhet». Så du kan finne ut her om ruteren din har åpne porter på internett, som filteret til boksen din er aktiv og hvilke brukerkontoer som eksisterer.

Med de bygde filtrene, for eksempel, kan du forhindre at boksen din reagerer på portskanninger utenfra (Snikemoduseller forhindre usikret e -posttrafikk (SMTP -filter))).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.