Så Thunderbird viser alle nyhetene i en katalog.

Hvis du har mer enn en e -postadresse, er presentasjonen av de separate mappehierarkiene i Thunderbird relativt forvirrende. Ved å slå sammen kontoene dine i programmet eller en endring i presentasjonen, kan du løse dette.

Så bare endre representasjonen av mappen

 1. Trykk kort på knappen [Gammel], For å vise menyen til Thunderbird. Menyen over knappen øverst til høyre er ikke et alternativ her fordi den aktuelle innstillingen mangler her.
 2. Ring poenget Mening på.
 3. Velg innstillingen der Mappe – gruppert fra, som vist på bildet.

  Hvordan aktivere den grupperte mappevisningen.

Med overgangen til Gruppert Thunderbird oppsummerer mappene tematisk. Så for eksempel vises alle innbokser, alle designmapper eller mapper for sendte meldinger i en samlet en.

Hvis det er nok for deg, la det la det være. På denne måten forblir kontoene teknisk separate og kan derfor være mer håndterbare, for eksempel sikringen. Thunderbird gir deg også muligheten til å kombinere alle kontoer.

reklame

Hvordan sette sammen flere innbokser

Før en advarsel som også vil gi Thunderbird i overgangen:

Med endringen forklart nedenfor, blir innboksen til den respektive kontoen omdirigert og alle e -postmeldinger som er inneholdt der, blir trukket tilbake fra tilgangen din. Så hvis du fremdeles har meldinger der eller har lagt til underkatalærer i innboksen for å opprette orden, bør du først flytte dette innholdet med musen til Lokal mappe bevege seg. Thunderbird gjør ikke dette for henne.

 1. Høyre -klikk på oppføringen til hver konto i venstre kantkolonne og velg Innstillinger.
 2. Du går innenfor innstillingene Serverinnstillinger-utvidet.
 3. Der satte de opp Global innboks rundt.
 4. Det kan være at ingenting endret seg i annonsen. Deretter best avslutte programmet og starte det på nytt.
 5. Nå skal bare en enkelt innboks eksistere.

  Thunderbird har forent regnskapet.

Hvordan behandle kontoene når du sender og mottar

Hvis du åpner en melding, se under hodeområdet under På: Under hvilken konto meldingen kom inn. I den grunnleggende innstillingen sender Thunderbird svar på en e -post om kontoen som mottas.

For å bekrefte dette, bare se på hva i feltet Av: står. Hvis du vil endre avsenderen, kan du åpne listen over kontoer ved å klikke på pilen til høyre og endre deretter. Når du sender enkelt, bruker programmet den angitte standardkontoen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.