Så du kan, til tross for den automatiske omveien, den amerikanske versjonen av Google.Com ring

Hvis du kommer fra Tyskland Google.com I nettleseren åpnes nettstedet Google.de. Dette er vanligvis fornuftig fordi du får bedre søkeresultater. Men noen ganger trenger du USAs versjon av Google på engelsk. Så, hva gjør vi?

Heldigvis er det noen få alternativer du kan bruke Google.Com kan ringe i den amerikanske versjonen.

Bytt Google via parameter NCR i USA

Den enkleste måten å Google.com i USA fører over parameteren /NCR, d.v.s

// Google.com/ncr

NCR står for «ingen omdirigering av land» – så «ingen avledning avhengig av opprinnelseslandet». Med /NCR åpner Googles amerikanske versjon.

Google.com åpen

Våre tester – /NCR fungerer ikke? Gå da!

Ingen problemer med // google.COM/NCR, så lenge vi ikke ble logget inn på Google og jobbet med en fersk nettleser (dvs. kurset og informasjonskapsler slettet). Vi kunne lett mellom Google USA og Google.De endrer. Så hvis du har vanskeligheter, Google.Com for å nå, prøv ett av følgende:

  • Logg ut av Google
  • Prøv det med din private modus nettleser
  • Når Google.com vises i adressefeltet, men språket forblir tysk, endre språket for hånd

Noen kilder på Internett hevder at parameteren «/NCR» ikke lenger ville fungere. Men Google -støtte påpeker eksplisitt dette. Sannsynligvis er misforståelsen at Google i noen tilfeller er nettadressen til tjenesten på den ene siden (dvs. Google.com, Google.de og så videre) ring opp, men på den annen side tilbyr fortsatt et stemmeutvalg.

reklame

Google.COM USA via språkinnstillingene

I noen tilfeller kan det skje at du /ncr Selv om Google.com land, men i en tysk språkoverflate. Dette har skjedd spesielt med en innlogget brukerkonto.

I dette tilfellet hjelper det å bytte språkinnstillingene rundt. Det er to måter for dette.

Med parameteren ?hl = en Slå på den engelskspråklige overflaten fra adresselinjen, dvs. med www.Google.com/?hl = en

Den andre veien fører over konfigurasjonsmenyene. Åpen Innstillinger – Søkeinnstillinger – Språk. (Menypunktet Innstillinger Finn nederst til høyre i Google -vinduet.)))

Google Search -innstillinger

Forsikre Engelsk Som et språk og lagre spesifikasjonen.

Google Voice Selection

Hvis du allerede er Google.com åpen, du skal nå google.se com med engelsk brukerturné. Hvis ikke, gi igjen i adresselinjen i nettleseren Google.com/ncr a. (Alternativt gir de bare Google.com en og land igjen i den tyske Google -versjonen. Da finner du en knapp nederst til høyre i vinduet for å gå til Google.com endring).

Ring opp videoinstruksjoner Google-USA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.