Så du forbrenner en ISO -fil på DVD og CD under Windows

Det er flere måter å forbrenne en ISO -fil på en datarselskap under Windows. De enkleste lederne via Windows Burning -programmet på forbrenningsprogrammet On -Board.

Hvordan brenne en ISO -fil

 1. Start Explorer og naviger til katalogen med ISO -filen.
 2. Høyre -klikk filen og velg alternativet Brenn databærerbildet.
 3. Hvis dette alternativet ikke eksisterer, velger du den noe mer tungvint varianten Åpent med – Windows Burner for dataripriserer bilder.
 4. Nå vises følgende vindu, som du ber deg om å sette inn en dataripler.

  ISO Burning -programmet fra Windows.

 5. Det er best å aktivere alternativet Kontroller databriter for brenning, For å sikre at brennende prosessen skaper et riktig resultat.
 6. Klikk på Brenne, For å starte prosessen.

Hvis du bare vil åpne en eksisterende ISO -fil for å komme til inneholdte filer, kan du lagre deg brenningen: slik at du kan få tilgang til filer i ISO- og IMG -filer direkte.

reklame

Så du forbrenner bildefiler av Type MDS, NRG, PDI eller BIN

I tillegg til det velkjente ISO-formatet, er det også andre typer bildefiler som registrerer et komplett bilde av en CD-ROM eller DVD. Eksempler på dette er MDS, NRG, PDI eller BIN.

I motsetning til ISO -format, hvilke vinduer som kan brenne direkte på en sølvplate, trenger du spesiell programvare for alle andre varianter. For dette formålet trenger du imidlertid ikke nødvendigvis å kjøpe et dyrt program. Freeware Imgburn gjør det også.

Fare: Imgburn i gjeldende versjon 2.5.8.0 installerer annen programvare uten å bli spurt og prøver å legge til reklame i nettlesersøket, som kan forhindres ved å klikke på tilsvarende avmerkingsbokser. Så ta vare på installasjonen at ingen uønskede tilsetningsstoffer er installert.

Installer Imgburn på tysk

 1. Få programmet fra produsentens nettsted og last ned den tyske oversettelsen fra listen nedenfor (fil tysk.GLIDELÅS).
 2. Installer Imgburn.
 3. Åpne det tyske arkivet.Zip and Pakk ut den inneholdte filen tysk.LNG på underkatalogen «Språk» i programmet. Som regel er dette mappen C: Programmer (x86) Imgburnllanguages.
 4. Hvordan brenne en bildefil på DVD eller CD-ROM

Burn Image File med Imgburn

Etter starten viser verktøyet deg en klar oversikt over ferdighetene. Her kommer du over menyelementet igjen og igjen Modus-EZ Mode-velgere komme tilbake.

Startskjermen fra Imgburn.

 1. Klikk på det første symbolet Skriv bildefil på platen.
 2. I neste vindu, bruk nettlesersymbolet bak Velg en fil.

  Med denne iøynefallende knappen søker du ut ønsket fil.

 3. Alternativt kan du bruke Drag & Drop for å trekke filen på Imgburn -vinduet.
 4. Hvis du har lagt inn et medium, viser Imgburn til høyre noe interessant informasjon, for eksempel tilstanden til mediet eller den ledige plassen på det.
 5. Klikk nå på det Å skrive-Symbol nederst til venstre for å starte forbrenningsprosessen.

IMGBURN beskriver en dataselskap.

Hvis den automatiske, medieavhengige innstillingen for skrivehastigheten mislykkes og en brennende prosess går galt, bør du gjøre et nytt forsøk og manuelt ned hastighetsfaktoren.

Hvordan lage en bildefil med Imgburn

 1. Hvis du vil lage et bilde av en DVD eller en CD, klikker du på oppføringen fra hovedmenyen til Imgburn Lag bildet av platen på.
 2. Velg kildestasjonen og gi mål Banen og navnet på filen som skal skrives.
 3. Med mulige filtyper for genererte bilder er IMGBURN ikke så sjenerøs som med de lesbare formatene: ISO, IMG og kombinasjonen Bin/Cue må være tilstrekkelig.
 4. En spesiell posisjon tar fremdeles WAV, som du kan lage en kopi av sporene som er inneholdt fra lyddata-transportører i tapsfri WAV-format.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.