Så de skjuler linjer og søyler i Excel

Spesielt når det. Her kan du lese hvilke alternativer Excel tilbyr deg.

På denne måten skjuler du komplette linjer eller kolonner

 1. Merk de linjene eller kolonnene du vil skjule.
 2. For å gjøre dette, bruk etikettene til venstre for linjene eller over kolonnene.
 3. Høyre klikk på merkingen og velg alternativet fra hurtigmenyen som vises Gjemme seg.

  Over hurtigmenyen, terninger de uønskede cellene.

 4. Etter det har linjen eller kolonnen forsvunnet, og bare den ufullstendige etiketten til den marginale kolonnen viser at noe er skjult.

reklame

Vis linjene eller kolonnene igjen

 1. De kommer ikke lenger til hurtigmenyen til de skjulte elementene fordi de mangler tilgang. I stedet markerer de et område som inkluderer de skjulte områdene og persiennene igjen.
 2. Hvis du for eksempel har gjemt kolonnen C, klikker du på kolonnen på vei med venstre museknapp B og trekk med museknappen holdt til høyre til kolonnen D er merket.
 3. Klikk nå merket til høyre og velg Falme inn. Operasjonen gjelder alle kolonnene i det markerte området og dermed også hull C igjen synlig.

  Vis frem kolonnene igjen

Alternativene dine for å skjule cellene

Flagge ut: Du kan ganske enkelt outsource de delene av bordet ditt som andre skal se. For å gjøre dette, merk de ønskede områdene, kutt det ut via hurtigmenyen og sett inn på et annet bordark. Excel passer automatisk at formlene fremdeles fungerer på det første regnearket der det endrer adressering til cellene i det andre arket. Så det er en referanse til cellen A1 til Tabell2!A1.

Bruk utskriftsalternativer: Hvis du bare er opptatt av utseendet på papir eller en PDF, må du merke områdene som skal sendes ut og bruk funksjonen til utskriftsområdet.

Lås i stedet for å gjemme seg: Hvis synligheten til noen celler ikke er problemet i det hele tatt, men at brukeren ikke skal behandle visse områder i tabellen deres? Så blokkerer de celler for å forhindre overskrivning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.