Så de forhindrer at fluer kommer til huset sitt

En av de mest irriterende insektene er flua. Det er tilgjengelig over hele verden, og det regnes som en bærer av smittsomme sykdommer. På grunn av sin raske og summende flytur er det vanskelig å fange og urovekkende i høyeste grad. Vi har satt sammen de viktigste tipsene her for å bekjempe flyging eller ikke for å la dem gå inn i huset i utgangspunktet.

Så de forhindrer at fluer kommer til huset sitt

Flying multipliser under gunstige forhold nesten daglig og i stort antall. Avhengig av arten lever de bare noen dager eller opptil fire uker. I livet kan en kvinne være opptil 1.Legg 000 egg.

Denne økningen i masse kan bare begrenses hvis du oppfører deg så hygienisk som mulig med mat og avfall som mulig.

Flying elsker alt som hager. Så det er uunngåelig at fluene spesielt liker å bo på avfallsbinger og komponister. Deres viktigste mat består av de organiske stoffene i forfallet. Du kan finne dette uovertruffen.

Flying – (Foto: Istockphoto/Antagain)

Hvis du flyr i leiligheten, bør du først se om noe er råttent et sted. Gammel frukt tiltrekker seg magisk å fly. Ofte er det imidlertid bare en juiceporter i glass som ennå ikke er vasket. I leiligheten må du sørge for at forgjengelige matvarer, inkludert frukt, ikke er i rommet på lang tid uten dekning.

Du bør skylle retter så raskt som mulig. I det minste bør du fjerne matrester og rengjøre tallerkener og glass under rennende vann grovt.

Sørg også for så lite avfall som mulig foran døren. Dette inkluderer å sette opp alle avfallsbeholdere og komponister så langt det er mulig fra huset. Et kjemisk middel kan brukes mot fluemagasiner i søppelkassen.

reklame

Flygitter på dører og vinduer

For å unngå penetrering av fluene inn i stuene, er et fluegitter på vinduene og dørene veldig effektivt. Flyrammen og fluens persienner er den mest stabile og funksjonelle løsningen, da de kan åpnes og lukkes etter behov.

Kostnaden er noe høyere, men beskyttelsen mot fluer varer flere år. Flyfeller med lim eller flygende gift tilbys også i butikkene. Disse fellene virker pålitelige, men kan være ekkelt med de døde fluene. Du bør bare bruke dem i eksepsjonelle tilfeller.

Beskytte mot å fly på vei

Transportere all mat i passende låste fartøy og emballasje for å holde fluene borte på vei. Spesielt transport i kule poser forhindrer lat eller gjæring i varme temperaturer.

Restene og avfallet hører deretter hjemme i en låsbar plastpose eller i en tilsvarende beholder inntil tilstrekkelig avhending er mulig. Du bør også rengjøre skitt på klær eller kroppen så snart som mulig. Til og med spor av fruktjuice eller pølsene på hendene blir oppdaget av fluene.

Men et fluenettverk kan også være nyttig i det store utendørs. Dekk barnevognen med den eller bruk den over din egen hatt med et bredt randen. Prinsippet gjelder alltid og overalt: „Gi flua ingen sjanse.»»

reklame

Kraft som flyr med dufter

Det er best å kjempe flygende i huset på to måter: på lang sikt peppermynte, lavendel eller tomater om våren for å plante i blomsterbokser foran vinduene. Insektene liker ikke duften av disse krydderne og holder seg borte.

Eddik hjelper mot å fly

Eddik er egnet for behandling av akutte flueplager på kjøkkenet. Drypp litt eddik essens på den varme komfyren. Dette selger de irriterende insektene.

Forresten, fluesvatteren er også et godt middel for å fly. Bedre få flere eksemplarer som du kan plassere i husholdningen på en enkel rekkevidde. Hvis det vises en flue, har du ikke langt til fluesvatteren og kan bli kvitt flua raskt.

Så de fanger hver flue

Flyging er irriterende. De er skitne og bidrar til overføring av sykdommer. Men flyging er også små. Liten og rask.

Til forsvaret mot den irriterende Black Brummer førte dette til en hel serie enheter og verktøy som folk prøver å vinne overtaket i kampen med fluene.

Klassisk: fluesvatteren

Klassikeren blant fluefeller er fluesvatteren. Det er det rette våpenet for kampen mot Fly med åpent visir. Flykollapsen øker rekke mennesker, som for det meste er lånt fra flua.

Som et resultat kan mennesker gjennomgå det ekle insektet i lang tid og bringe det til ruten med et modig raskt slag. Erfarne fluefangere lykkes også med å drepe flua i en flytur med klappet, jo mindre erfarne er vanligvis suksessen hvis han bruker seg til den sittende flua.

Flying Swatter – (Foto: Istockphoto/Adisa)

Ulempen med dette effektive agenten er derfor også på de stygge rød-svarte stedene, som forblir som et vitnesbyrd om den vellykkede kampen på bakgrunnsbilder og duker.

Klassisk 2.0: Elektrisk fluesvatter

Den raske fremgangen til teknologien stoppet ikke ved fluesvatteren heller. Den moderne formen på flues kollaps er den elektriske flues kollaps. Det ligner en plasttennisracket og håndteres også på denne måten. Det er et batteri under håndtaket til denne racketen.

Ved trykk på en knapp lukker den en krets som fører over et fint metallgitter på racketen. Den elektriske fluekollapsen er en slags mobil elektrisk stol for å fly.

I motsetning til den klassiske fluesamlingen, kan enheten bare brukes til å gjøre det flygende dyret i flua. Etter en skarp visp og med litt flaks litt lysglimt, er det bare noen få kitinrester som gjenstår av den irriterende Brummer. Den elektriske fluesvatteren er veldig effektiv.

De elektriske fellene

Inpatient elektriske fluefeller har eksistert lenger enn de mobile enhetene. Elektriske feller er tilgjengelige med tre forskjellige teknikker for flygende fluer. Så enheter med en nettspenning, med sugeenheter og med limfilmer er i butikkene.

Enheter med nettspenning er kjent for mange fra restaurantene i sørlige høytidsland. I disse tilfellene tiltrekker en blå lyslampe flyinsektene. Før de når lyset, passerer de et rist som er utstyrt med en elektrisk spenning. Etter en kort glød, forblir resten av å synke inn i et samleeskall under enheten.

Elektriske limfeller fungerer på samme måte, men her erstattes gitteret av en gjennomsiktig limfilm som dyrene holder seg til å feste seg. Elektriske feller med sugeenheter er vanligvis mindre. Den tiltrekker lyskilden er plassert i midten av en enhet som suger i luften. Når flua nærmer seg lyset, blir det absorbert som en støvsuger.

Det usmakelige

Limstrimler og folier med tiltrekker er usmakelige. Stripene henges på vinduet eller under lampen. Attraktøren skal visstnok få fluene.

Disse fellene har en viss effektivitet, men er egentlig ikke oppdatert på grunn av deres avskysfaktor.

Ikke tiltrekke fluer i det hele tatt

For å fange flyging bruker mennesket en rekke intelligente hjelpemidler. Det er imidlertid ikke spesielt intelligent å fange individuelle fluer. Reproduksjonsfrekvensen av fluer er enorm, så å drepe individuelle fluer bare marginalt svekket den totale befolkningen.

Det er mye mer effektivt å ikke la fluene komme inn i huset i utgangspunktet. For dette formålet er fluegitter som kan festes til vindusrammen veldig egnet for dette formålet. Livet skal gjøres ukomfortabelt i huset.

Dette inkluderer pinlig renslighet. På kjøkkenet skal det ikke være rester eller avfall som ligger rundt sommeren om sommeren. Slike forsvarsstrategier er mye mer vellykkede enn forsøkene på å fange fluene.

Hvordan du kan stille inn fluegardinen „Vitaminer ”av IKEA

Et effektivt middel for flyging er et fluegardin. For eksempel er det gardinen „Vitaminer ”av IKEA. Til syvende og sist består den bare av plaststrimler. Sammentrekningene ganske mye gjennom området så snart det bare er litt vind.

Gardinen Vitaminer – (Foto: Martin Goldmann)

Heldigvis er plaststrimlene ganske lange, du må kutte dem av uansett. Så det var også nok plast til å gjøre noe mot å flagre gardinen. Vi har sveiset i en bobleplate nederst på hver av plaststrimlene nedenfor. Dette ble gjort med en veldig enkel folie sveiseenhet, som brukt til fryseposer.

Sveis i sveiseskivene med sveisemaskin – (Foto: Martin Goldmann)Koppen i gardinen – (Foto: Martin Goldmann)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.