Reparer borrelåsfester – det er slik det fungerer

Borrelåsfester er praktiske -spesielt med barnejakker og sko. Ofte mister nedleggelsen sin vedheft etter en stund. Les nå hvordan du får en Reparer borrelås være i stand.

Instruksjoner: Reparer borrelåsfester

  • Hvis borrelåsfasken ikke lenger holder, må du først sjekke hvilken side av nedleggelsen som er berørt.
  • En borrelåsfestet består av to borrelåsbånd. Den ene siden er myk (med løkker), den andre siden føles hard (med små kroker). Når de trykker de to sidene sammen, klatrer krokene inn i løkkene og lukkingen er lukket.
  • Sjekk borrelåsfesten og Kontroller hvilken av de to sidene av borrelåsfasken som er ødelagt.
  • Er krokene på hard side bøyde, de holder ikke lenger tilstrekkelig. Prøv å kjøre boksen med en rett kniv. Slik retter de opp igjen og nedleggelsen holder bedre igjen. Hvis denne prosedyren ikke hjelper, kan ikke borrelåsfesten repareres og må byttes ut.
  • Er den myk side Toppet med lo, holder ikke lukkingen lenger, og du kan enkelt gjøre den funksjonell igjen. Lints blir lett i løkkerne av borrelåsen. Fjern dem med en stålbørste, en solid kam eller en nål.

En borrelåsfestet består av to forskjellige borrelåsbånd.

Du kan også være interessert i: Hva du skal gjøre når glidelåsen sitter fast

reklame

Så de forhindrer en ødelagt borrelås -festet

Det er selvfølgelig lettere å forhindre enn å reparere en borrelås -festet slik at den ikke går i stykker i det hele tatt. Følgende tips hjelper:

  • Hvis du vasker klær med borrelåsfestet, lukk alltid stengingene på forhånd. Så du forhindrer at Lint legger ut på den myke siden under vaskesyklusen. Krokene er også beskyttet på denne måten.
  • Ikke vask klær for varm. Hvis vaskeriet blir for varmt, blir krokene myke og borrelåsfesten er ubrukelig. Så husk produsentens informasjon.

Du kan også være interessert i: Så harde håndklær blir myke igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.