Rengjør avløpet med Pümpel (sugeklokke)

Når avløpet er tilstoppet, vil den gode gamle Pömpel hjelpe i mange tilfeller. En slik sugeklokke sikrer et vakuum i avløpsrøret og trekker ut skitt eller forstoppelse. Les her hvordan du kan rengjøre avløpet ditt med pumpen.

Rengjør avløpet med pumpen – det er slik den fungerer

En av vår erfaring med et sterkt verktøy for tilstoppede avløp er sugekoppen, også kalt pömpel eller pümpel. Og så å rense avløpet med klokken fungerer:

  1. Lukk alle lufthull, spesielt overløpet. En fuktig fille er best egnet for dette.
  2. La vannet løpe inn til det har samlet seg to eller tre centimeter i vasken.
  3. Plasser pumpen over avløpet. Forsikre deg om at han er stram.
  4. Trykk og vakuum med raske bevegelser, slik at forstoppelsen blir utsatt for overflødig og negativt trykk.
  5. Så snart avløpet er gratis, må du fjerne skitten først. La så mye varmt vann løpe og rengjøre pumpen.

Du kan løse mange forstoppelse med en rabalder.

Vårt tips fra mange selvopplevelser: Turbo -stemplene . Dette gir oss en veldig god sugeffekt. Imidlertid anbefales forsiktighet. Pounderen kan være for mye for svake rørkonstruksjoner. Forslag: Bare trykk lett på slik at den ikke trekker rørene fra hverandre, men sug inn mer. Så hele skitten kommer opp.

Hvis du ikke har en pumpe for hånden, kan du først prøve å rengjøre avløpet med vann eller ta en spiral på hånden. Hvis du ikke kommer foran med sugeklokken, må du skru av sifonen.

reklame

Etter rengjøring med pumpen

Forsikre deg om at du etter rengjøring av avløpet med pumpen virkelig lar mye vann løpe etter. For med forstoppelsen kan mange skittrester følge med rørene som senere kan føre til forstoppelse igjen. Det er også viktig å forhindre ytterligere dreneringsplugger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.