Pleie bad med melk og olje: et Cleopatra -bad for huden din

Selv den legendariske egyptiske herskeren sies å ha brukt denne oppskriften for å opprettholde og holde huden hennes jevnt. Bare prøv det ut selv.

Hvordan tilberede et Cleopatra -bad

  • Tilsett en liter melk og rundt to spiseskjeer olivenolje til det innkommende varme vannet, slik at hele saken blir blandet godt
  • Bade som vanlig – men vær så snill å ikke vær så snill
  • Etter å ha badet, striper du den hjemmelagde cremebad av huden din med hendene, slik at håndkleet ikke blir for fet når du tørker opp

Hvordan føles huden din nå?

reklame

Det kan også gjøres uten melk: olje i badekaret

Et schnapps glass fullt av mat eller kroppsolje i badevann beskytter tørr hud mot å tørke ut lenger. Da dypper de bare huden av. Ikke gni tørr.

Følelsen er veldig hyggelig og de reddet kremen. Flertallet av oljen blir faktisk sittende fast på kroppen – og ikke i karet.

Oljer på plantebasert basis som olivenolje, hvetekimolje eller jojobaolje er mer egnet for personlig hygiene som slikt mineralopprinnelse som babyolje. Du kjenner deg igjen i navnet «Paraffinum Liquidum».

Årsaken: huden absorberer huden veldig bra, den beveger seg inn uten rester. Mineralolje kan ikke gjøre dette og legge igjen en feit film. (Vår leser Alexa Kleine sendte oss dette tipset)

Bading er mer behagelig hvis du legger et håndkle under hodet

Et håndkle som du bretter og legger hodet. Med håndkleet er det heller ikke noe problem hvis det blir vått.

Det er best å bruke et normalt badehåndkle, da du kan bruke det til å tørke hendene. Store badehåndklær er for tykke og igjen ukomfortable.

Etter svømming, bare legg opp håndkleet for tørking og legg det i tøyet – eller du kan bruke det igjen neste gang du bader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.