Åpent syltetøy: Det fungerer med disse triksene

Hvis skruen lukking fra det nye syltetøyet ikke kan åpnes igjen, trenger du ikke å bli bortskjemt med søndagens frokost. Vi har tips som hjelper. Les nå hvordan du gjør det Åpent syltetøy glass.

Fem tips for å åpne et skruelåsglass

Jamglass kan åpnes med tipsene våre.

   1. Oppvaskmaskin

    Hvis du vil åpne et syltetøy og bare ikke vil gå opp, har det ingenting å gjøre med mangelen på styrke. Ofte er hendene dine for glatte, og du får ikke nok ansvar på glasset. I dette tilfellet hjelper det vanligvis å legge et oppvaskhåndkle eller fille over skruehetten og deretter prøve igjen.

   2. gummihansker

    Gummihansker forbedrer også grepet når du åpner skruehetten og er derfor nyttige hjelpere. Bare ta på seg hanskene og prøv å åpne glasset igjen.

   3. Et slag på glassgulvet

    Vri syltetøyet over hodet og hold det på den ene hånden. Med den andre hånden treffer de nå glassgulvet kraftig. Hvis du kan høre lysploping, kan du normalt åpne glasset.

   4. Et hull i lokket

    Hvis ingenting hjelper, er den siste løsningen et lite hull i lokket. Du kan enkelt gjøre dette med et spiss objekt (z.B. en kjøkkenkniv eller saks). Men vær forsiktig: ikke skade deg selv. Med hullet i lokket kan glasset åpnes trygt. Innholdet ødelegger imidlertid raskere fordi oksygen kommer inn i glasset. Det er derfor det anbefales å fylle syltetøyet i et intakt glass.

   5. En kniv som spak

    Alternativt kan du spak litt under lokket med en normal brødkniv til det kommer litt luft under. Da kan skruhetten enkelt løsnes. Følgende video viser hvor lett du åpner et syltetøy med en kniv.

reklame

Video: Åpent syltetøy glass

Forresten: Det er også spesielle glassåpnere for skrueavlukker i butikkene . Men du gjør det virkelig ikke.

Du kan også være interessert i:

Koke deg selv melon syltetøy selv – det er slik det fungerer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.