Om meg

Anna Tien Nguyen-Skaret heter jeg. Livlig asiat på 40 år, bosatt i Skotbu, gift med en nordlending, og sammen har vi en herlig datter på 8 år.

Jeg er en helt vanlig bygdejente som i løpet av kort har blitt hekta på løping. Hvem skulle tro det? INGEN! Jeg var hun som alltid foretrakk taxi fremfor å gå 500 meter til og fra sentrum i utlandet. Hun som kjørte bil ned til togstasjonen som er 700 meter unna huset. Hun som motvillig deltok i Holmenkollstafetten med jobben i 2014 og løp etappe 5 (litt over 1000m) og brukte 8 min og 11 sek, og skrek «ALDRI MER LØPING!!!» da hun var ferdig (i dobbelt forstand).

Trodde aldri jeg skulle komme dit jeg er i dag, men jeg har virkelig funnet stor glede i løpingen. Når det er sagt har jeg ingen intensjoner om å overtale noen til å begynne og løpe, Det er noe dere må finne ut selv, men jeg håper dere blir inspirert, engasjert og motivert til å løpe i fremtiden. Den gode følelsen som jeg opplever etter hver treningsøkt, håper jeg DU også får oppleve en gang. Det er en ubeskrivelig herlig følelse.

-Anna 


Instagram: @lopeoldemor

Twitter: @lopeoldemor

Strava: @lopeoldemor

Facebook: @lopeoldemor