Når headsettet til MP3-spilleren eller mobiltelefonen blir roligere, rengjør du hodetelefonene i ørene

I ørehodetelefoner – (Foto: Markus Schraudolph)

Plutselig reduserer volumet på hodetelefonene, det er et elektrisk problem, for eksempel en vinglingskontakt eller en kabelpause. Da må du nesten alltid erstatte headsettet.

Men hvis dette skjer og lydgeneratorene er i ørehodetelefoner, får de nesten alltid det mer og mer strålende.

Fordi disse ørepluggene faktisk alltid har et veldig fint metallgitter som lyden forlater. Hudfett fra øret legger seg her over tid og kapsulerer lydene.

Hvordan rengjøre gitteret på hodetelefonene dine

Hvis det er forekomster på gitteret, bruk en barberhøvel eller en annen gjenstand med en skarp kant og dermed ta av skitten. Sørg for ikke å skyve noe inn i gitteret

Hvis en synlig hvile forblir innenfor de fine åpningene av rutenettet, ta en børstebørste og pensle gitteret rengjør eller stikk hullene.

Hvis du stoler på deg selv til å demontere hodetelefonene, gjør det. Det meste av tiden holder en gummiring som omslutter pluggene sammen hele saken sammen. Fjerning av det runde nettet tillater optimal rengjøring.

De unngår deretter de to rutenettet først i skyllingsløsningen og puss dem deretter rene med børstebørsten. Hvis du har en ultralydrens, vil det være en ideell måte å rengjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.