Multitafs er ofte feil valg for bassenget ditt

Ideen om multitabubene er forførende – de kombinerer alle kjemikalier for svømmebassenget i en fane, slik at vedlikehold av bassenget er ganske behagelig. Imidlertid kan disse fanene også forårsake problemer.

Det er grunnen til at multitabubs ofte er feil valg

Dessverre når de ofte det motsatte med disse kombinasjonsarkene. Fordi de inneholdte kjemikaliene som klor, pH -regulator, alge ødeleggelser og flokkulantmidler introduseres i et fast blandingsforhold i en slik fane. Dette passer ganske bra for mange applikasjoner, men forårsaker ofte også den falske doseringen av en av komponentene.

Tross alt kan ikke multitabubene ta hensyn til alle lokale særegenheter som bassengstørrelse, bruk type, vær eller type filtersystem.

På grunn av de spesielle forholdene bringes for eksempel pH -verdien til feil område på grunn av de spesielle forholdene i bassenget ditt. Da kan vannet tippe raskere.

Et rent basseng gir mye glede – (Foto: Istockphoto/spxchrome)

På den sikre siden er du definitivt med individuelle komponenter. Fordi pH-verdien kan kontrolleres individuelt ved å tilsette pH-Plus eller pH minus eller om nødvendig skyet vann kan motvirkes med flokkulant. Du kan også gjøre rettferdighet mot de endrede behovene til kjemikalier med økt bading, regnvær eller i ferietider.

En hyggelig bivirkning av de individuelle komponentene: Du sparer også penger, fordi disse kjemikaliene vanligvis er billigere enn multitababen.

Hvis du vil bruke disse kombinerte fanene, bør du absolutt føre tilsyn med pH -verdien og klorinnholdet enda raskere enn vanlig, og i det minste kort med individuelle kjemikalier i tilfelle betydelige avvik. Det er en risiko for at for eksempel med en pH i fanen av pH -verdien i svømmebassenget ditt for høyt for saken din, vil du redusere den ideelle verdien ytterligere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.