Matlaging hvit pølse – det er slik det fungerer!

Matlaging av hvit pølse er faktisk ikke helt riktig, fordi den bayerske spesialiteten bare er oppvarmet. Les nedenfor hvordan du tilbereder hvite pølser riktig.

Hvit pølse med pretzel – (Foto: Martin Goldmann)

Forberedelse: La den hvite pølsa bratte

Så de tilbereder hvite pølser riktig:

  1. Kok vann i en kjele.
  2. Ta potten fra kokeplaten når vannet koker.
  3. Legg de hvite pølsene i vannet når det ikke lenger koker.
  4. Lukk kasserollen med lokk og la de hvite pølsene trekke.
  5. Etter omtrent ti minutter er de hvite pølsene varme og garantert ikke sprengte.
  6. Det er best å legge potten på bordet med de hvite pølsene. Så pølsene holder seg varme lenger.

Hvite pølser i en gryte – (Foto: Martin Goldmann)

Hvorfor er ikke hvite pølser tilberedt?

Når den hvite pølsen koker, sprenger den. Det er derfor du bare varmer dem. Siden pølsene er brygget, er det heller ikke behov for matlaging.

Du kan også være interessert i:Så de lager spaghetti riktig

reklame

Spis hvite pølser ordentlig

Hvis de hvite pølsene er tilberedt, må du finne en måte å spise dem på. Spørsmålet om riktig forbruk av den bayerske spesialiteten er faktisk ikke engang ordentlig avklart i hjemlandet ditt. Det eneste som er sikkert er at du ikke legger alle pølser ut av bollen eller gryten på tallerkenen, men bare ta en. Ellers blir de andre pølsene raskt kalde, får en skjemmende farge og smaker ikke så godt som når de er varme.

Veiled hvit pølse

I alle fall er det definitivt å ta en pølse ut av brygget, for å halvere den med kniven og deretter «å være». Så du tar pølsen i hånden, dypper dem i søt sennep som ønsket og legg dem i munnen.

For å kunne spise innholdet i pølsepelle, må du bruke litt ferdigheter: suge og forsiktig trykk med tenner og lepper få et stykke av fyllingen ut av pølsen og tygge deg.

Hvit pølse med kniv og gaffel

Hvis du ikke har lyst på det på en slik munn akrobatikk ved bordet, er det bare. Så du kan spise den hvite pølsen med en kniv og gaffel.

Eller du kutter pølsene på langs og bretter de to halvdelene fra hverandre. Etter det kan pølsestykkene enkelt løsnes fra pelle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.