Mac: Remodifisering – Tastkombinasjon

Hvis du gjør en inngangsfeil på Mac -en din, kan du også angre kommandoen. Det er også en spesiell nøkkelkombinasjon og tipsene våre.

Lag nøkkelkombinasjonen for omvendt

Det er en enhetlig tastatursnarvei på Mac for å angre arbeidstrinn, trykk på tastekombinasjonen [CMD – Z].

Med [CMD – Z] kan du angre den forrige handlingen.Denne nøkkelkombinasjonen fungerer i alle programmer på Mac -en din. Det siste trinnet er reversert. Med et annet press på [CMD – Z] Du kan deretter angre det nest siste trinnet og jobbe gradvis tilbake til du har nådd ønsket status til et dokument.

Forresten, du kan også angre handlinger i Finder, for eksempel hvis du ved et uhell har utsatt eller slettet filer.

Med disse triksene kan du avslutte hvert program umiddelbart.

reklame

Ett skritt fremover

Hvis du tilfeldigvis angrer for mange trinn, trenger du ikke være redd. Med tastekombinasjonen [Switch – CMD – Z] Bytt ett skritt fremover igjen, så gjenopprette et trinn.

Med tastekombinasjonen [Switch – CMD – Z], bytt et skritt fremover igjen.Her finner du mer praktiske tips og nøkkelkombinasjoner for Mac.

Forskjeller i applikasjoner

Hvor langt du kan gå tilbake avhenger av søknaden. Noen tilbyr 10 trinn, noen uendelige mange. Det er best å se på og prøve det – eller se på dokumentasjonen av programmet.

Lag en avbestilling i Word på Mac

I noen programmer, for eksempel ord, finner du dine egne symboler i øvre kant av skjermen for å gå tilbake til arbeidstrinn. Du finner en liten, nedadgående pil på selve avbestillingsikonet. Ett klikk på det viser de siste arbeidstrinnene. Dette hjelper til å komme tilbake til riktig punkt.

Word for Mac tilbyr en liste over de siste arbeidstrinnene for avbestillingsfunksjonen.

Lag en avbestilling i Photoshop

I Photoshop fungerer også tastekombinasjonen – men først bare for det siste trinnet. For å angre flere arbeidstrinn, trenger du det protokoll-vindu. Åpne dette med Vindu – Protokoll. Her er arbeidstrinnene blitt oppført siden du åpnet et bilde, og du kan jobbe tilbake trinn for trinn. (Antall lagrede trinn finner du i innstillingene under Ytelse – protokollobjekter å endre).

I Photoshop kan du angre arbeidstrinn via protokollvinduet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.