Mac Desktop Show – Tastkombinasjon

Du vil vise MAC -skrivebordet veldig raskt, men det er mange vinduer som er åpne på skjermen? Les deretter i vårt tips hvordan det fungerer veldig raskt med en knapp.

Vis knapp for Mac Desktop

Smør alle vinduer individuelt for å se skrivebordet? Nei, dette er ikke nødvendig fordi en knappetrykk [F11] Slipper umiddelbart skrivebordet til en Apple -datamaskin. (Hvis det ikke fungerer, trykk på tastekombinasjonen [FN – F11].

Hvis du trenger mer plass på skrivebordet, kan du sette opp flere virtuelle skjermer på Mac.

reklame

Knapp for Vis skrivebord å endre

Og hva om knappen [F11] Liker ikke å falme på skrivebordet? Så bare velg en annen. Dette fungerer i systeminnstillingene til din Mac.

Klikk her Oppdragskontroll. I det nedre området i konfigurasjonsvinduet finner du en liste over funksjoner og listekasser ved siden av. Klikk på valget ved siden av Vis skrivebord Og velg en annen knapp du vil ringe opp denne funksjonen.

Tips: For å velge en tastekombinasjon, trykk på tastene [Bytte om], [Ctrl], [gammel] eller [CMD], Mens listen over funksjonstaster er åpen. Valget viser umiddelbart knappen du har trykket på. Så bare klikk, så har du valgt en nøkkelkombinasjon for å skjule skrivebordet.

Apple: Arbeidsgrensesnitt ryddig med eksponering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.