Lesekonfirmasjon: Det betyr de blå krokene i WhatsApp

Når du sender meldinger, viser WhatsApp deg om meldingen er kommet. Her kan du lese hva de små flåttene betyr nøyaktig.

Så du kan se om en melding sendt via WhatsApp er lest

Informasjonen som vises på meldingen din er avgjørende. Tiden indikerer når meldingen din ble skrevet. Symbolene ved siden av gir informasjon om leveransen:

  • Et klokkesymbol betyr at mobiltelefonen din ennå ikke har klart å overlate meldingen til WhatsApp -serveren. Så du har foreløpig ingen radiomottak eller er registrert i en WLAN som ikke gir mobilenheten til mobilenheten.
  • En grå krok avslører at hovedkvarteret mottok meldingen. Hun har imidlertid ennå ikke mottatt mottakerens mobile enhet. Enten er enheten hans slått av eller har ingen internettforbindelse.
  • To grå kroker betyr at meldingen har nådd mottakerens mobiltelefon.
  • To blå kroker indikerer at meldingen er lest.

Flåttene indikerer om meldingen din ble levert og lest.

Husk imidlertid at avhengig av innstillingen til mottakerens mobiltelefon, kan meldingen også se om bare to grå kroker vises. Fordi en falming på låseskjermen ikke er vurdert av WhatsApp som «Les». Dette er heller ikke teknisk ikke mulig fordi den mobile enheten ikke kan avgjøre om mottakeren har tatt vare på dette overlegget.

Når du sender SMS, får du ikke så mye informasjon som med WhatsApp, tross alt er det en bekreftelse på kvittering via spesielle SMS -snarveier.

reklame

Så du kan finne ut mer om levering

Noen ganger vil du vite etterpå nøyaktig når meldingen ble levert eller den ble lest. For å gjøre dette, tørk av meldingen til venstre, hvorpå et detaljert vindu åpnes. Med en stemmemessenger kan du også se om og når den ble spilt.

Du vil motta detaljert informasjon for levering via venstre tørke på en melding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.