Les avtalelister via CSV i Google -kalenderen

Google Kalender importerer avtalelister fra andre programmer eller datakilder. For å gjøre dette støtter han ical -formatet så vel som CSV.

Hvis du vil legge inn en rekke avtaler uten å legge inn hver tubularisering individuelt i kalenderen, bruk importen. (Tips: Med regelmessige tilbakevendende avtaler er en slik liste ikke nødvendig fordi du Å gjenta-Kan bruke funksjon i Google -kalenderen.)))

Hvordan forberede en CSV -kalender

Trikset: Du skriver avtalene seg imellom i en liste. Hver avtale mottar sin egen linje. Det er best å bruke et regneark som Excel eller i dette eksemplet som Libre Office.

Deres fordel: De kompletterer automatisk kalenderdata. Så det er nok, for eksempel 23.11. Sett inn og regnearket kompletterer inneværende år.

Det er viktig at tabellen har en divisor for Google. I det minste må følgende oppføringer være i første linje:

Emne, startdato, starttid

Kalenderdataene i regnearket

Emne Inneholder beskrivelsen av avtalen. Med Startdato Angi datoen med Starttid Tiden når en avtale begynner. Goole -kalenderen starter deretter en times terminere etter standard.

Eksporter deretter kalenderdataene som en CSV -fil med komma som separator.

En fullstendig eksportert liste over avtaler kan da se slik ut:

Emne, startdato, starttid

Test1.07.09.11.11: 00: 00

Test2.08.09.11.11: 30: 00

Test3.08.09.11.12: 30: 00

Merk: Det er også tysk -språket oversettelser for informasjonen i den første linjen. For øyeblikket fungerte de ikke riktig (fra september 2011). Derfor bør du bruke de engelskspråklige versjonene som finnes i Google Aid. Her vil du også finne andre felt, for eksempel for slutten av datoen.

reklame

Importer CSV -filen

For å importere datoene, klikker du ved siden av oppføringen Kalenderen min på den lille, nedadgående trekanten og velg deretter Innstillinger.

Innstillingsmenyen i Google Kalender

På listen Kalenderen min Finn oppføringen nederst Importer kalenderen. Klikk på den.

Velg deretter filen du vil importere. I tillegg bestemmer de hvor den eksisterende kalenderen dataene importeres.

Filvalg i kalenderen

Med et museklikk Import Start forekomstprosessen. Etter et øyeblikk rapporterer Google da suksessen, og du kan se de nye oppføringene i kalenderen din.

Importerte oppføringer i kalenderen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.