Lagre Excel som PDF

Excel kan lagre bordene dine direkte som PDF og dermed gjøre det lesbart for hver mottaker. Her er instruksjonene om hvordan du eksporterer en PDF -fil med Excel.

Hvordan lagre et Excel -tabell som PDF

  1. Hvis du ennå ikke har skjedd, kan du åpne bordet du vil lagre som PDF.
  2. Klikk deretter på Fil – Lagre på og velg målmappen for PDF -en din.
  3. Trykk på et passende filnavn og velg deretter i feltet Filtype inngangen Pdf.
  4. Nå tilbyr Excel deg flere alternativer for sparing som PDF.

    Om filtypen «PDF» når du lagrer, slå ut alternativer for utdata.

  5. I åkrene Forfattere, Markeringer og tittel Du kan legge inn din egen informasjon, som deretter vil bli lagret i PDF og er tilgjengelige for alle mottakere.
  6. Hvis du vil oppgi bordet på nettet, er det verdt det å Minimal størrelse slå av. Da bør du imidlertid sjekke PDF -filen igjen for god lesbarhet før du viderefører.
  7. På den annen side, hvis du vil ha høy kvalitet, som også ser bra ut når du skriver ut, kan du la kvalitetsinnstillingen åpne misligholde.

reklame

Ytterligere innstillinger når du lagrer som PDF

Ytterligere muligheter gjemmer seg bak knappen Alternativer. Spesifikasjonene for disse innstillingene er egnet for normal bruk: Excel bare ut det aktive regnearket, bruker muligens definerte utskriftsområder og bruker god kvalitet for utdata, noe som gjør PDF -en brukbar for utskrifter.

Excel spesielle alternativer når du lagrer som PDF

I tillegg til sidetallene som skal sendes ut, er innstillingen under Publisere hva Her er det viktigste valget. På denne måten bestemmer du hvilke blader på Excel -tabellen som kommer inn i PDF.

Hvis alle de inneholdte elementene skal utstedes, bruk Hele arbeidsboken.

Hvis du vil være anonym og forhindre informasjon som forfatterskapet ditt, kan du velge avkrysningsruten Dokumentegenskaper borte.

Fordelene med eksport av Excel -tabeller som PDF

Den viktigste årsaken til eksporten i henhold til PDF er at mottakeren ikke nødvendigvis trenger Excel for å se filen.

Men bortsett fra spørsmålet om tilstanden til programvaren på mottakersiden, er det andre aspekter å vurdere. Med det originale formatet har mottakeren tilgang til alle interne i arbeidet ditt. Komplekse formler, avhengighetstabeller med beregningsfaktorer og kommentarer kan raskt ha karakteren til en forretningshemmelighet, slik at du ikke lett skal videreføre disse dataene til tredjeparter.

Skriv ut med Excel: Dette er de 7 beste tipsene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.