Kjøp knappceller: Vær oppmerksom på holdbarhet

Det er forførende: på Discounter er det en pakke med knappceller i spesialtilbudet til en pris, som ellers ofte koster en. Det er bare logisk å få tilgang til. Hvis fjernkontrollen av bilens sentrale låsing eller det elektroniske febertermometeret er tomt, har du en erstatning.

Men selv om det er et godt kjøp, kan kjøpesummen kastes ut av vinduet. På grunn av de kanskje 10 forskjellige celletypene trenger du faktisk bare en eller to.

Det er enda verre at de billige cellene har en ganske kort levetid på kanskje 3-4 år. Her er det åpenbart mer selvladning, dvs. en jevn synkende av den lagrede energien.

Et dyrt knappbatteri fra merkevareprodusenten er mindre berørt og varer opptil 10 år.

Så det kan godt hende at i det øyeblikket du trenger en erstatning og med indre glede, få det ekstra batteriet anskaffet i et billig reservebatteri fra skuffen, som allerede har blitt tomt.

Knappceller varer ikke så lenge

Discounter -forhandlingene er bare virkelig verdt hvis du kan forutse de tidlige behovene. Så hvis for eksempel for røykdetektorene i leiligheten din, tar et visst sett med knappceller en mulighet noen få måneder, kan settet være en måte å spare.

Ellers er det bedre hvis du bare kjøper erstatningen når et batteri har blitt tomt i den elektroniske dyrehagen din. Når du kjøper, må du imidlertid ta hensyn til den trykte utløpsdatoen. For hvis knappcellen har eksistert hos forhandleren i årevis, får hun problemet med den lave levetiden på denne måten.

ROCA Transaction Set Advertising

Utvide levetiden med triks

Det er noen rapporter fra folk på Internett som har lagret knappcellene i fryseren og dermed kan minimere problemet med selvtellingen.

Den lave temperaturen kan sikre at prosessene som er ansvarlige for lossing er betydelig tregere enn ved romtemperatur. Vi har imidlertid ennå ikke testet denne metoden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.