Kjemp æresprisen – bedre ikke!

Honorary Award (Veronica) tilhører Wegerichwäche -familien. Noen hobbyhagene vil ha det Kjemp mot æresprisen, Når han oppdager ham mellom den velgrommet plenen. Les nå hvorfor du skal la ham vokse.

Tre grunner til at du ikke bør bekjempe en ærespris

1. For biene

Bier og andre insekter er viktige for vårt økosystem. Men de er ikke enkle i de godt hjernehager og menneskelig jordbruk. For å motvirke Bee -døden, bør du avstå fra å bekjempe æresprisen. Tvert imot: Plant det rolig fordi det er en ekte biemagnet med sine mange blomster som inviterer deg til å samle nektar.

2. Bruk som medisinplante

Ærenprisen vil også Generell kalt. Ikke uten grunn, fordi mulig bruk som medisinplante er forskjellige. Han hjelper spesielt mot kløe og hudsykdommer, som psoriasis. I tillegg hjelper han mot mange andre klager, for eksempel kan han lindre kalde symptomer eller hjelp med dens vanndrivende effekt med blæreinfeksjoner. Han bør også gjøre underverker mot glemsomhet.

3. Magisk natur

Sist, men ikke minst, er synet av de blomstrende æresprisene et magisk syn i din egen hage. Så du bør tenke nøye på om du vil bekjempe æresprisen. Spesielt siden plantene er veldig enkle å ta vare på. Flerårig er frost -resistent og blomstrer igjen hvert år. Skjær æresprisen ned på gulvet før vinteren og dekk den med et lag med mulch.

Honorary Award i plenen – (Foto: Istockphoto/Robert Biedermann)

Forresten: Honorærprisen vil også være i samsvar med Tordenvær kalt. Han skylder folketro dette navnet på at det blomstrer spesielt i stormfulle år. Å plukke anlegget bør også favorisere opprøret av tordenvær og regn.

Du kan også være interessert i: Fighting Thistles – eller et hjerte for bier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.