Katzkot i sandkassen – hva du skal gjøre?

Katzkot i sandkassen er ikke bare irriterende, den kan også inneholde patogener. Les hva du kan gjøre nedenfor.

Hvordan holde katter borte fra sandkassen

Hvis du har funnet Cat’s Droppings i sandkassen, kan du prøve å holde katter unna med følgende tips:

 1. Det mest pålitelige mot kattedropp i sandkassen hjelper et deksel. Når sanden er skjult, kan katter ikke lenger komme inn for å gjøre sin nødsituasjon.
 2. Ikke alle sandkasser kan dekkes. En klype pepper i sanden skal bidra til å kjøre katter. Hvis effekten avtar, kan du bare fornye pepperbeskyttelsen.
 3. Du kan også bruke steinbit -holder for å beskytte sandkassen. Imidlertid må dette sprayes igjen og igjen (for eksempel etter regn) slik at effekten gjenstår.
 4. Planter kan også bidra til å holde katter borte. Planten Plectranthus Canine kalles også kollokvalt «piss dichplante» fordi hunder og katter ikke liker dem. Planten er ikke -toksisk for mennesker og dyr.
 5. I veldig harde tilfeller er det også muligheten til å bruke spesielle ultralydenheter eller vannstråle distributører.

reklame

Patiske patogener i kattedroppene

Cat Kot kan inneholde patogener, så du bør følge følgende hygiene -tips:

 1. Når du ser kattenes dropping i sandkassen, må du fjerne dette. En kattes søppelspade er best egnet for dette.
 2. Hvis du vet at katter bruker sandkassen som en søppelboks, kan du søke den regelmessig.
 3. Ikke gi barnet ditt til sandkassen. Barnets hender kan ha kommet i kontakt med patogener i sanden når du graver i sanden i sanden. Hvis den spiser etterpå, kan de lett komme til slimhinnene over hendene og dermed inn i kroppen.
 4. Av denne grunn har smokker ikke mistet noe i sandkassen.
 5. Etter å ha lekt i sanden, vask hendene grundig med barnet ditt.
 6. Hvis du er gravid, bør du ikke grave i sanden hvis mulig (uten hansker). Katt hunn kan inneholde patogenene for toksoplasmose, noe som kan være farlig for ditt ufødte barn.
 7. Hvis du kjenner eierne av katten (e) som forlater kattenes droppinger i sandkassen, kan du be deg om å utføre regelmessig avorming. Forresten, dette er også i kattens interesse.

Du kan også være interessert i: Moderne kattalett med separasjonssystem

Hvorfor bruker katter sandkassen som en søppelboks?

Selv om vi ikke liker det: sandbokser er det perfekte toalettet for katter. Sanden er behagelig behagelig som en overflate og perfekt for å burpere arven. Så kattens oppførsel er veldig naturlig, og de gjør det ikke for å irritere oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.