IPad: Hvordan overføre PDF- og EPUB -filer til nettbrettet

Den enkleste måten å overføre e -bøker er å kjøpe dem direkte i iTunes -butikken: Da er den digitaliserte boken lastet og automatisk lagret på iPad. Men hva om du er filer av typen *.PDF eller *.har EPUB tilgjengelig og vil overføre til nettbrettet? Det er forskjellige løsninger – avhengig av hvilken applikasjon du har.

Hvordan ta med e -bøker til iPad via e -post

Det kan se ut som en omvei, men det er faktisk en rask metode, som imidlertid krever at en e -postkonto er satt opp på iPad og både datamaskinen din og iPad Internet Connection har.

Skriv en e -post med adressen på datamaskinen som mottaker som er satt opp på iPad og heng eBok som et vedlegg til meldingen.

Den samme adressen er angitt på iPad og datamaskin? Ikke noe problem, fordi du også kan sende elektronisk post til deg selv.

Åpne e -postappen på iPad, vent til meldingen vises og åpne e -posten.

Du skal nå se vedlegget. Hvis den ennå ikke er lastet, kan du begynne å laste ned ved å tappe nedlastingen.

Overfør ebok via e -post

Hvis vedlegget er lastet, trykk på symbolet. Deretter åpnes et vindu som tilbyr forskjellige alternativer avhengig av de installerte appene.

Trykk her Åpent i iBooks.

Åpne vedlegget av iBooks

Nå skal iBooks -appen starte og vise boken som nettopp har blitt invitert på biblioteket. Slik at du kan se det bedre, den bærer etiketten Ny.

Ebook er lastet i iBooks

Fordi boka nå er fast inneholdt i iBooks -biblioteket, kan du lese den senere og uten et aktivt internett eller WiFi.

reklame

Last inn bøker på iTunes

Koble iPad til PC -en og start iTunes. Dette fungerer også med en trådløs tilkobling, men du må sette opp maskinvaren en gang en gang.

Nå har du to alternativer: Enten legger du til iTunes Media Library til eller omgå mediesamlingen.

Inkluder mediasamling av iTunes

Boken er ennå ikke i området Bøker Inneholdt, åpne en filbehandling og flytte filen inn i mediebiblioteket til Open iTunes. PDF -er og epubber vises her på listen.

For å overføre til den bærbare enheten din, har du de samme alternativene som med musikkstykker: Aktiver alternativet Synkronisere bøker i området Bøker Enhetsalternativene, iTunes sikrer at heller Alle bøker eller bare Utvalgte bøker Kom deg på iPad.

Varianten av mediebiblioteket har fordelen at iTunes viser lesingen din vakkert tydelig og tilbyr alternativer som Search for Title eller en kategoripresentasjon.

Oversatte bøker direkte og uten mediebibliotek

Ikke har lyst til å bruke iTunes for å administrere bøkene, ta den direkte banen.

For å gjøre dette, må du lage en innstilling en gang i iTunes. Ring oversikt Av enheten din på.

Kryss avkrysningsruten der nederst Manuell administrerer musikk og videoer manuelt på. Teksten ser ut til å utelukke e -bøker, men den fungerer for denne typen medier.

Trekk nå ønsket bokfiler direkte fra filbehandleren din til oppføringen for enheten din i venstre kantkolonne.

Kopier e -bøker til iPad

Etter kort tid skal overføringen begynne.

Hvordan finne bøkene på iPad

I iTunes var alle bøker forent i et vindu. IPad -en derimot deler dem inn i kategorier slik at du ikke vil se alle typene med det første.

Ibook -applikasjonen vet at de tre kategoriene kjøpte bøker, bøker og PDF -er.

Du kan se hvilken kategori som for øyeblikket er vist på vindusittelen i midten.

Klikk på samlingen, så kan du bytte til en annen kategori.

ebook kategorier iPad

Hvordan bygge et bibliotek i hjemmenettverket ditt

De to første variantene via e -post eller iTunes er godt egnet til å overføre en eller flere bøker til en iPad spesielt.

Noen ganger vil de imidlertid foretrekke å bla rundt iPad selv i biblioteket sitt og deretter få bøker på nettbrettet fra dem.

Metoden som presenteres her krever gratis programkaliber, som du kan administrere eBook -samlingen din og konvertere bøkene mellom forskjellige formater.

Prinsippet med dette: Du legger et nettgrensesnitt på datakaliberet ditt og mottar deretter et nettgrensesnitt på iPad, der du kan bla gjennom alle e -bøker på biblioteket ditt, søke og filtrere etter egenskaper som forfatter eller sjanger.

Møblene tar litt, men da er bruken enkel: du kan starte serveren med et klikk på musen og bare trenger å trykke på et oppstart bokmerke på iPad. Funksjonen er ikke begrenset til iPad, men du kan få tilgang til den med alle enheter som har en nettleser, for eksempel også via Android -nettbrett eller med en Kindle Fire. Kaliber er derfor et middel til å gjøre biblioteket tilgjengelig for hele familien.

Hvordan sette opp kaliber som en ebook -server

Klikker du på menyen Koble til/del til punktet Start innholdsservere og sluttkaliber etterpå ikke.

Start Caliber Server

Kaliber forteller deg også adressen du kan nå serveren. For å gjøre dette, gå til menyelementet fra bare å sikre at serveren skulle avsluttes. Samtidig avslører han imidlertid også tilgangsdataene du husker eller skriver ned. Men ikke klikk på alternativet, ellers vil serveren avslutte arbeidet.

Les Caliber Access Address

Forresten, du kan se om serveren kjører eller ikke. Hvis de tre ballene er mørkeblå, som det kan sees ovenfor, er serveren av. En aktiv server skinner symbolene:

Caliber Server er aktiv

Så du kan få tilgang til kaliberbiblioteket fra iPad

Start Safari -nettleseren på iPad og ring adressen til datamaskinen supplert med port 8080. Er for eksempel IP -adressen hans, som på bildet over 192.168.0.126 og havnen 8080 rapportert av Caliber, og trykk deretter:

192.168.0.126: 8080

Nå skal hjemmesiden til serveren vises

Hjemmekaliberbibliotek

Selve overflaten er ganske selvforklarende. Du kan søke etter bøker og filtrere annonsen, for eksempel i henhold til kriterier som forfatter, evaluering eller nøkkelord.

Søk i Caliber Library

Trykk på en ebok, last deretter nettbrettet og vis det direkte i nettleseren.

Hvordan overføre en eBok til iBooks -samlingen

For å komme deg til ibook og dermed permanent lagre på iPad, trykk på den ladede boken og velg alternativet som vises øverst til høyre Åpent i iBooks.

Oversatt bok til iBooks

Slik at du alltid når biblioteket ditt raskt, er det best å lage et bokmerke for denne adressen.

For å gjøre dette, trykk på det fremre symbolet øverst til høyre og velg deretter alternativet Bokmerke. IPad lager en bookmak på hjemmeskjermen din.

Skape kaliber som et bokmerke

Hvordan optimalisere kaliber for iPad

Hvis du først og fremst bruker kaliber til iPad, bør du konfigurere den slik at den genererer ebokformatet som samsvarer med iPad når du konverterer.

For å gjøre dette, gå først til menyelementet Innstillinger – oppførsel og velg i seksjonen brukergrensesnitt inngangen oppførsel ut av. Du vil deretter bytte til EPUB og bekrefte den nye innstillingen Bruk.

Kaliber utgangsformat epub

Gå nå i innstillingene i seksjonen Omdannelse til Generelle innstillinger. Det er området der Sideanlegg. Velg «iPad» eller «iPad3» -profilen her.

Velg kaliberprofil iPad#

Hvis du nå vil konvertere en ebok i listen din ved å klikke og «konvertere» for iPad, er alt allerede forhåndsinnstilt for enheten din.

Så kaliberserveren er automatisk aktiv

Du kan også sette opp kaliber slik at den automatisk aktiverer servermodus når du starter.

For å gjøre dette, gå inn i Innstillinger til Shipping-Network Server og aktivere alternativet Start serveren automatisk med kaliber. I denne dialogen kan du også tilordne et passord for servertilgang, slik at ikke alle i nettverket bare kan få tilgang til biblioteket ditt.

De andre funksjonene av kaliber forblir upåvirket av dette. Så du kan også importere eller konvertere bøker med kjøreservere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.