Hvordan ta med et dryppende trykk for å hvile og reparere det

Når kranen drypper, er nervene raskt nakne. For spesielt om natten kan du høre den minste pop av det fallende vannfallet. Les her hvordan du kan forsegle trykk igjen.

Faehahn drypp: Reparer forseglingen

 1. Først blokker vannforsyningen til ventilen. Hvis det er en forfengelighet eller kjøkkenvaskeventil, kan du vri «hjørneventilen» under som kommer ut av veggen.
 2. Hvis du finner to hjørneventiler, lukkes dere begge (hvis du allerede jobber, bør du forsegle både kaldt og varmt vann -delen)). Når det gjelder et badekar eller dusj, lukker du de sentrale flushmonterte blokkeringsventilene for hele leiligheten; Disse er vanligvis på badet. Hvis du bor i ditt eget hus, kan du selvfølgelig også slå av avstengningsventilen når vannklokken.

  Kran demontert

 3. Åpne nå rotasjonshåndtakene med minst en halv sving for å redusere muligens tilgjengelige overtrykk. Fjern deretter håndtakene, som vanligvis lykkes gjennom modig trekk. Nå er ventiltoppen gratis. Den er utstyrt med en sekskant på toppen, som du enten kan feste en passende nøkkel eller en tilsvarende tang (sanitær- eller vannpumpe tang). En liten dust mot klokken og ventiltoppen er løst. Det kan da lett bli vist for hånd.

  Trykk på toppen

 4. På undersiden kan du se tetningen, en gummiplater som er festet til en metallskive med en hevet kant ved hjelp av en mor (for det meste en hatt mor). Løsne denne moren og løft forseglingen fra innskuddet ditt. En liten skrutrekker kan tjene godt.
 5. Hvis du snur seg forseglingen og finner ut at den fremdeles planlegger på denne siden i motsetning til fronten, kan du bruke den «gode» siden til å gjenbruke den med en gang. Imidlertid, hvis ryggen allerede er deformert, må du få en ny poesi. Du kan få dem i hver sanitærbutikk eller i jernvarehandelen.

Hvordan bygge opp springen igjen

Forsamlingen er selvfølgelig nøyaktig i omvendt rekkefølge. Så:

 1. Skru tetningsplaten tett
 2. Skru ventilens topp for hånden og til slutt sett på hånden -motstandsdyktig
 3. Legg til håndtak
 4. Vri ventilen til
 5. Skru opp vannforsyningen.

Merk: Dette tipset er ikke Betydd for så -kalt «Enkelte miksere», men bare for «normale» kraner med roterende håndtak!

reklame

Fauch dryps: freseventil sete fresing

Som et ekstra verktøy trenger du en ventilsetekutter, som du vil motta i jernvarehandelen. Det koster noen få euro, men langt ikke så mye som du må betale for bruk av en sanitærspesialist.

Kranventilfresemaskin

 1. Hvis ventiltoppen fjernes og ventilforseglingen utveksles, går den til det såkalte ventilsetet. Hvis du ser på ventilen avtar (muligens. Ta en lommelykt for å hjelpe), se et hull omgitt av en litt sublim metallring. Vannet kommer gjennom hullet og ventilforseglingen trykker på ringen i lukket tilstand og blokkerer vannforsyningen. På grunn av den jevnlige dråpen har vannet gravd fine kanaler i ventilsetet, som nå må utjevnes.
 2. For å gjøre dette, bruk ventilsetets kuttersett. «Setning» fordi den kan brukes variabelt for forskjellige ventilstørrelser. Først ser du etter fresehodet som samsvarer med ventilsetet. Dette er en sølvmetallrute som har et trådhull i midten og sentralt arrangerte ribbeina på en av de flate sidene. Du skru dette fresehodet for hånd på tråden til stangen, som er overfor håndhjulet på fresemaskinen.
 3. Fest nå messing midtre del av fresekutteren til den gjengede basen og vri den på hånden. Prøv nå å vri håndhjulet med klokken. Det skal merkes motstand. Du kan regulere innsatsen som kreves for roterende.
 4. Etter å ha gjort noen revolusjoner, ta fresekutteren fra ventilen og inspiser ventilsetet. Du vil sannsynligvis se en blank -malt sirkel (bare ventilsetet) som krysses av noen mørke tråder. Dette er restene av vannkanaler, og de må fortsatt gå. Så du må fylle den på nytt til ventilsetet er feilfritt tomt.
 5. Selvfølgelig. Den enkleste måten å få sjetongene på er det faktum at du helt forsiktig Åpne og skyll dem ut med det boblende vannet. Gjør dette så nøye som mulig, fordi selv et lite metallspenn som er igjen i ventilen kan føre til fornyede lekkasjer.
 6. Forsamlingen finner sted selvfølgelig i omvendt rekkefølge eller. I følge spissen «drypper tappa – det er slik du kan forsegle det».

En merknad:

Dette tipset er ikke Passer for så -kalt «Enkeltblandende mikser», men bare for kraner med roterende håndtak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.