Hvordan spille inn språk og musikk med iPhone

Det være et kort språknotat, et selvkomponert musikk eller ganske enkelt en interessant lyd: med iPhone kan du spille inn den.

Hvordan ta lyd med iPhone

Start appen Språknotater, det er på iPhone.

Start symbolspråklige notater

På programskjermen kan du se en opptaksknapp midt i den nedre tredjedelen. (Hvis du allerede har spilt inn språknotater, er Red Recording -knappen lenger opp.) Trykk på og din iPhone henter allerede.

Innspillingsknappspråklig notat

Husk at mikrofonene på iPhone er på undersiden, dvs. på den smale siden, under hjemmeknappen.

Innspilling

Hvis du er klar med innspillingen, trykk innspillingen, men igjen. For å lytte til innspillingen igjen, trykk på avspillingsknappen. Trykk deretter på fullstendig. Nå har du muligheten til å ta et navn til opptaket å rygge eller igjen også Slukke.

Sikker språknotat

For å lytte til et opptak, trykk på listen over innspillinger på ønsket spor og deretter på spillesymbolet.

For å dekke opptakene til Mac, start iTunes og aktiveres under musikk inngangen Synkronisere musikk. Valget Inkluderer språknotater Må aktiveres.

Inkluderer språknotater i iTunes

Med denne appen kan du forvandle iPhone til en diktasjonsenhet

Fra Philips er det en app med Dictation Recorder som du kan gjøre din iPhone til en komfortabel dikteringsenhet.

Du kan fremdeles revidere opptakene dine og for eksempel overskrive passasjer med nye tekster eller sette inn noe.

Hvis du jobber mye med diktasjonsfunksjonen, vil det være en viktig oppgave å gi ordre til innspillingene dine. For å gjøre dette, lar appen ikke bare deg gi postnavnene, men også en kategorisering, prioriterte merknader eller skriftlige kommentarer.

Serveropplasting som en firmaløsning

For videre bruk tilbyr Philips en server som notatene kan lastes opp ved å trykke på en knapp. Som sjef, for eksempel under en lang motorveis, kan du gi opp ideer eller oppgaver til dine ansatte som kan ringe opp og redigere dem umiddelbart etter opplastingen. Imidlertid er denne bruken da underlagt et gebyr.

Som et alternativ til den innebygde mikrofonen, kan du også bruke et Bluetooth-headset for opptakene. Fordi skriving på opptaksknappen ikke alltid er den mest praktiske løsningen, kan programmet settes opp i innstillingene, slik at risting av iPhone som en start/stoppekampanje fungerer.

iPhone dikterer app

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.