Hvordan selge maur fra huset og hagen

Maur i huset kan bry seg ganske mye. Så hvordan skal du bli kvitt dem? Vil ikke nå den kjemiske klubben med en gang, for eksempel fordi du har små barn eller kjæledyr? Da kan følgende tips hjelpe deg å bli kvitt mauren.

Ant on House Wall – (Foto: Martin Goldmann)

Hvis du finner individuelle maur i leiligheten din, bare fei dem på en spade og transporter de krypende dyrene utendørs. Med litt hell vil de ikke komme tilbake.

Raske tips: Hvordan holde huset ditt gratis

  • Få en svamp i eddik og legg den ved siden av Antsstrasse. Etter en stund kan du dykke svampen i kokende vann for å drepe maurene på toppen.
  • Maur tåler ingen bakepulver. Behandle stedene der de plagede ånder kommer inn i huset.
  • Maurveier kan best avbrytes med kanel. Dryss pulveret på antsweg.

reklame

Slå av lysene

En dronning går seg vill med sin entourage på bryllupsflyvningen inn i leiligheten hennes, slå av lysene og åpne vinduene. Myrene følger lyset utenfor. Du kan være i stand til å hjelpe med en vifte eller hårføner. De transporterer straglers med en spade og kvaster tilbake utenfor igjen.

Hvis en gate allerede har dannet seg, bør du handle raskt og blokkere den. Hvis maurene kommer gjennom små sprekker eller hull, lukk dem. Gode ​​tjenester gjør gips, silikon og akryl.

Hindringer mot maur

Hvis du ikke klarer å lukke inngangen, avbryter du gaten med hindringer, for eksempel tosidig limtape, bakepulver, ødelagte eggeskall, kalksteinspulver eller silikagel (du finner dette i de små posene som er i pakkene til Mange elektriske apparater som skal brukes til å absorbere luftfuktigheten der).

Dufter som lavendel, laurbær, eukalyptus, sitron, nellik og kanel liker ikke maur. Skriv inn disse materialene som et ekstra forsvar på maurveiene. Hvis du har en hage, kan du også bruke tørkede tomatpauder.

Hvis du oppdager et ekte maurhest, har du flere måter å fjerne det. Rask og effektiv, men også ganske brutalt, er det å helle kokende vann over reiret. Med dette dreper de maurene og stammen. Du kan da bare fjerne restene.

reklame

Om nødvendig vil støvsugeren hjelpe

Hvis reiret er lett tilgjengelig, kan du også absorbere det med støvsuger. Da må du bytte støvsugerpose og rengjøre støvsugeren grundig fra omstreifende maur.

Hvis du ikke vil drepe maurene, men bare flytte, fyll en beholder med halm eller treull og legg den over resultatene fra reiret. Myrene samles deretter i halmen eller treullen. Du kan da ganske enkelt bringe dem til et annet sted. Imidlertid må du friske opp pottene to til tre ganger om dagen og flytte maurene.

Hvis maurene har plassert i verdifulle møbler, tredeler av huset ditt, for eksempel takstruktur, trevegger eller halvtimbering, kan en profesjonell kjøre dem der ute ved hjelp av varm luft.

Forhindre maur

Her er noen flere tips som du i det hele tatt kan forhindre at maurene kommer inn i huset:

Ikke tilby matkilder til maurene. Lukk søppelbøtter, ikke la mat være åpen. Spesielt overmoden frukt og søtsaker er attraktive for maur. Fylte matboller fra hund og katt, samt restene av fôr i fuglebur er også et land med melk og honning for maur.

Behandle tunge riper, for eksempel på tregulvet, i døren og nær vinduene som en forsiktighet når du bygger med maur, for eksempel bakepulver, kalk eller silika.

Forsegl mulige innganger nøye for eksempel kolonner og sprekker på dørrammer og veggkolonner.

Blomsterpotter du tar med deg inn i huset om høsten, bør undersøke grundig på maur på forhånd. Når en maurstamme har lagt seg i gryten, hjelper det å ta planten ut av gryten og suge i en bøtte en stund. Myrene drukner. Da kan planten plasseres i en ny gryte.

Etter å ha reist til sør, bør du sjekke bagasjen forsiktig og fjerne eventuelle maur med en gang.

Maur kan også gjemme seg i fruktbokser og annen ikke -sveiset mat. Fjern slike blinde passasjerer umiddelbart.

Hvordan bygge en enkel maurfelle

Hvis du vil beskytte terrassen eller balkongen mot maur, kan du lage en felle til de små som kryper.

Fyll en skål med skjerføl som du har blandet med mye sukker. Det er viktig at bollen har glatte vegger og væsken er minst 1 cm høy.

Ølet tiltrekker maurene, som deretter drukner i den.

Alternativ lokke er også egnet i vannsoldater honning, fortynnet fruktsirup eller likør.

Bli kvitt maur i hagen

Myrer i hagen er faktisk nyttige fordi de forbedrer gulvet, fjerner AAS og planterester og sprer frø. I tillegg er mange maur under naturvern og på den røde listen.

Imidlertid, hvis du ikke vil ha maurene i hagen din overalt, kan du beskytte individuelle planter som driver folk fra ett sted og beskytter individuelle senger gjennom visse planter.

For å unngå maur, bør du ta noen få pensjonstiltak.

Når du legger steinplater i hagen, bruk grovt korn som overflate. Dette gjør det vanskelig for maurene å bygge reirbygningen .

Behandle planter smittet av bladlus så raskt som mulig fordi lusene tiltrekker maur.

Hvis du vil beskytte vegetabilske perler, planter noen av følgende plantearter. Fordi duftene av tomater, lavendel, tusenvis av blanke, bregner, einer, k og Majoran ikke liker maur.

Individuelle planter beskytter deg med limringer, kalk eller knuste eggeskall som du distribuerer rundt planten.

Resett maur

Hvis maurene har valgt et sted for reiret sitt, der det plager dem, passerer de dyrene. For å gjøre dette, bane reiret igjen og igjen eller vann det ved hjelp av hageslangen eller en vannkanne. Du må gjenta denne prosedyren flere ganger til maurene har maurene som kjører bort.

Du kan bruke dufter, for eksempel sitronolje eller sitronskall, kanel, nellik, eukalyptusolje, sedertre eller eddik. Du kan også bruke deler av plantene som er anbefalt for maurforsvar ovenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.