Hvordan legge bilder i Excel -bord

Bilder i Excel -tabeller er en god måte å sette optiske høydepunkter som oppgraderer Dröges -tallene. Les hvordan du raskt kan imøtekomme bilder, grafikk og logoer i tabeller.

Hvordan du raskt installerer et bilde i en excel -celle

  1. Kopier et bilde i utklippstavlen fra ethvert program.
  2. Bytt til Excel og gå til ønsket celle.
  3. Klikk på cellen til høyre og velg menyelementet Sett inn.

Bildet blir imidlertid ikke innholdet i den markerte cellen, men flyter i denne posisjonen over bordet. Du kan også flytte grafikken med musen, skalaen eller rotere i størrelse.

Øvre venstre hjørne av bildet bestemmer cellen som bildet er tilkoblet.

Likevel forblir grafikken med standardinnstillingene ikke bare statisk i den posisjonen du gir den. I stedet vandrer hun med cellen som Under venstre topp av bildet Grafikken ligger.

reklame

Hvordan tilpasse bildene av cellestørrelsen

Gå til ønsket celle og legg til bildet enten via utklippstavlen eller menyalternativet Sett inn – grafisk a. Endre bildene ved å trekke slik at cellen rammer bildet eller lar bildet være i størrelse og endre bredden eller høyden på cellen.

Hvis du har flere grafikk, må du sørge for at alle har samme dimensjoner. Deretter kan du justere størrelsen på cellene på ett lysbilde med to trinn: en gang, trekk kolonnen til riktig bredde, merk deretter alle berørte linjer og velg alternativet Linjehøyde .. Fra hurtigmenyen.

Grafikk med identiske dimensjoner ser best ut i lister.

Hvis bildene har forskjellige størrelser, er det best å definere en ønsket størrelse, merk over [Skift + venstre -klikk] Alle bilder, klikk på dette merket med riktig museknapp og plasser ved hjelp av den Størrelse og egenskaper dette tiltaket en.

Hvordan la bilder vokse med cellen

Med standardinnstillingen endrer en grafisk posisjon med den koblede cellen. Hvis du endrer størrelsen på cellen, endres ikke grafikken.

Hvis du vil oppnå denne oppførselen, velg hurtigmenyen Format grafisk og legg inn dialog under egenskaper på innstillingen Avhengig av celleposisjon og størrelse rundt.

Standard er den andre innstillingen her, dvs Bare avhengig av celleposisjon.

Hvordan la bilder vokse med cellen.

For ikke å binde en grafikk til en bestemt celle, men bare for å forankre det tredje alternativet på en posisjon på bordbladet, velg det tredje alternativet Uavhengig av celleposisjon og størrelse.

reklame

Bilder vises ikke permanent

Hvis du ikke alltid vil vise et bilde i tabellen, men bare om nødvendig, kan du også installere det i et kommentarfelt. Det blir bare synlig hvis noen åpner kommentaren ved å klikke på det røde «eselens øre».

Tipset Excel: Sett inn bildet i kommentar viser hvordan du utfører denne typen bildeintegrasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.