Hvordan kopiere bilder fra kameraet til datamaskinen

Hvordan kan jeg overføre bildene mine fra kameraet til datamaskinen? Mange stiller seg selv dette spørsmålet før de kjøper et kamera. Prinsippet er veldig enkelt: Bildene er allerede lagret på det digitale kameraet. Det er to måter å overføre dem til datamaskinen.

Overfør bilder via USB -kabel

  • I mange tilfeller har det digitale kameraet ditt en USB -kabel. På kameraet er det en USB -stikkontakt bak en klaff eller et gummideksel, som du kobler til den aktuelle enden av kabelen.
  • Sett deretter den andre enden i en gratis USB -stikkontakt på datamaskinen. Moderne PC -hus har slike forbindelser på fronten slik at de lett kan nå dem. Hvis det ikke er noen forbindelse foran, må du sjekke baksiden av PC -en og koble kabelen der.
  • Så snart forbindelsen er etablert, kan du lese delen ved siden av.

reklame

Overfør bilder etter minnekort

  • Hvis du vil overføre bilder til datamaskinen oftere, bør du kjøpe en kortleser. Koble dette til datamaskinen din som beskrevet ovenfor via USB -kabel.
  • Minnekortet er vanligvis bak en klaff i det digitale kameraet ditt. De åpner dem og sjekker om det er en utkastningsmekanisme. I de fleste tilfeller er dette et lysbilde som du trykker innover og deretter slipper kortet.
  • Ta minnekortet ut av kameraet og legg dem i kortleseren.

Overskuddsbilder av kortleser i datamaskinen – (Foto: Martin Goldmann)

Datamaskin gjenkjenner nye bilder

Så snart kameraet er tilkoblet eller minnekortet er satt inn, rapporterer datamaskinen om hva som skal skje med etterspørselen.

Windows 7 spør om det skal importere bilder eller åpne mapper.

I Windows 10 kan du kopiere bildene til foto -appen på dette tidspunktet.

Her velger du alternativet Importer bilder og videoer.

Windows ser deretter etter de eksisterende bildene og overfører dem til harddisken. Før det spør om det er Merk bilder mål. Teksten du skriver inn her brukes senere som et filnavn for bildene.

Etter importen finner du bildene i mappen Biblioteker – bilder – egne bilder Under navnet som tidligere er lagt inn i bokstaven.

Etikett bilder i import i Windows 7 -reklame

Hva om Windows ikke automatisk gjenkjenner bildene?

Hvis den automatiske deteksjonen av minnekortet ikke fungerer, må du få dataene for hånd.

  1. For å gjøre dette, klikk på Start – datamaskin. På listen over Enheter med endringsmedier Skulle du nå ha en Veksler se. Klikk to ganger for å åpne den.
  2. Søk etter en mappe DCIM og åpne den. I den bør du finne en mappe hvis navn er basert på kameraet ditt, for eksempel 100NCD70 For Nikon D70.
  3. Åpne mappen. Her finner du alle bildene du har tatt med kameraet, og du kan kopiere det herfra til bildemappen og deretter gi nytt navn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.