Hvordan holde garasjen din tørr om vinteren

Det er spesielt viktig om vinteren at du holder garasjen tørr. Fordi bilen din og andre gjenstander som er lagret, er det spesielt følsomme for fuktighet.

Hold garasjen tørr om vinteren

  • Hvis mulig, løsner isklumper og snø fra hjulet før du kommer inn i garasjen og snøen. For å gjøre dette, bør du bruke en kostestil eller et annet ikke -metallisk verktøy for å ikke gjøre noen skade på bilen.
  • Det som ble liggende i garasjen i garasjen neste morgen, skaper de ute. Avhengig av konsistensen, kan du gjøre dette med en snøspade eller en grov feiing.
  • Hvis du vil, kan du tørke det med et gummiklipp for å få gulvet tørt – hvis gulvet ditt er glatt nok.
  • Husk også å sjekke ut garasjen igjen og igjen. La porten åpne i ti til femten minutter på en tørr dag. Etter det skal frisk luft være i garasjen.
  • For å holde øye med fuktigheten, kan du få et hygrometer.
  • Du kan spare deg for installasjonen av en avfukter med en saltpose i garasjen. Fordi deres avfuktingsytelse er altfor lav sammenlignet med snøvannet som er ført inn.

Hvis vaskesystemet for frontruten på kjøretøyet hennes ble frosset på den siste turen fordi frostbeskyttelsen ikke var tilstrekkelig, tiner det vanligvis i garasjen. Husk å forbedre frostbeskyttelsen ved en passende blanding dagen etter før du kjører av og deretter trykk på frontruten vaskemaskin noen ganger. Hvis det ikke fungerte, har vi noen få andre tips om hvordan du kan få frontrutevaskesystemet i gang igjen.

reklame

Derfor bør du unngå høy luftfuktighet i garasjen

Det blir alltid kritisk når garasjen ikke er tilstrekkelig ventilert og når fuktighet kommer inn i garasjen. Dette er spesielt tilfelle om vinteren. For etter omfattende turer i snøen, klumper ut av snø og is på hjulbuene. Tinen i garasjen og løfter fuktigheten der enormt.

Konsekvensene er økt risiko for formdannelse av alt du har lagret i garasjen og en sterkere korrosjon på kjøretøyet ditt. Sammen med veisaltet, hvis rester er plassert overalt på det ytre av bilen deres, har den sterke fuktigheten en aggressiv effekt på malingen og alle metaller.

Snowy Cars foran garasjer – (Foto: Istockphoto/Marco Rosario Venturini Autieri)

Ikke lagre fuktighetsfølsomme ting i garasjen over vinteren. De har det bedre i huset. Men hvis det ikke kan unngås, må du i det minste sørge for at den holder seg så tørr som mulig i garasjen. Fordi en bil du får fra en tørr garasje, kan du også bli varm raskere.

Slik forhindrer de frostskader på garasjegulvet

Hvis garasjen er uoppvarmet og gulvet ikke er forseglet, trenger smeltet snø inn i betonggulvet. Hvis den har det i garasjen under null grader Celsius, fryser vannet og blåser opp gulvet.

Til å begynne med vil dette ikke være synlig for dem fordi fuktigheten bare når de fineste sprekkene i gulvet. Effekten blir imidlertid verre over tid. Så det er en annen grunn til at du bør holde garasjen tørr.

Du kan motvirke dette permanent ved en passende tetning av jorda, en 2K-tetning av høy kvalitet er vanligvis den beste løsningen for dette. Hvis du er i tvil, kan du spørre om en effektiv metode for dine spesielle strukturelle forhold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.