Hvordan finne ut i Windows hvor mye ledig plass du fremdeles har på en harddisk

Noen ganger kommer det bare på harddisken. Du bør finne ut foran større installasjoner hvor mye ledig plass du fremdeles har på harddisken. For å bestemme det frie minnet, er det en veldig behagelig vei som vi viser deg her.

Hvordan finne ut hvor fullt ut en stasjon er

  1. Start Windows Explorer.
  2. I venstre kant av kanten velger du oppføringen til denne PC -en (eller. Datamaskin på versjoner foran Windows 10).
  3. Hvis du ikke har venstre kant av kanten, må du bytte dem inn i menyen Vis – Navigasjonsområde en – der bryteren Navigasjonsområde aktivere.
  4. Nå vil du se stasjonene som er tilgjengelige på datamaskinen din til høyre. Stasjonsnavnet er hvor mye minne som fremdeles er gratis.

    Så du kan se den ledige plassen til alle stasjoner i Windows Explorer.

  5. Hvis du ikke ser noen minneinformasjon, velg i menyen Mening Displayvarianten Fliser. (I tilfelle av eldre vinduer: høyreklikk på et gratis sted i vinduet og deretter Vis – fliser)
  6. Hvis du ikke vil endre utsikten, bare kjør musepekeren over drivsymbolet og vent et øyeblikk. Selv da vises minneinformasjonen.

reklame

Presis informasjon om harddisken

Høyre -klikk på et av de viste symbolene som vises, og klikk deretter på egenskaper.

I egenskapene til en stasjon vil du motta detaljert informasjon.

Her kan du se presis informasjon om stasjonens minnepåstand, gjenkjenne typen filsystem (f.eks. NTFS eller FAT32) og ha andre alternativer, for eksempel for å rengjøre harddisken.

Et gratis verktøy vil raskt finne ut for deg som er den største romspiserne på harddisken. Kanskje du vil kjenne igjen filer her som ikke lenger er i bruk og lett kan vinne gratis lagring igjen.

Boktips: Windows 10 Breakdown Hjelpere: Gjenkjenne problemer, finn løsninger, fikse feil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.