Hvordan finne den beste gigaset -telefonen til hjemmet ditt

Et nettsted er med på å sjekke kompatibiliteten til Gigaset -telefoner med andre enheter. Så du ser hvilke funksjoner som støttes i en bestemt enhetskombinasjon. Nettstedet kjenner også noen utbredte DSL -rutere.

Hvordan sjekke kompatibiliteten til Gigaset -produkter

 1. Gå til Gigasets kompatibilitetsside.
 2. Velg basestasjon eller ruter i venstre liste.
 3. Til høyre, se etter en trådløs enhet som interesserer deg.
 4. Etter utvalget får du bilder for begge utvalgte produkter for å kunne bekrefte fyren. For tredje -parti -enheter, for eksempel Fritzbox, får du bare en scheme -tegning presentert.

  Etter å ha valgt enhetene, kan du se produktbilder.

 5. Til høyre eller under vises man nå en liste over de grunnleggende mulige funksjonene til begge enhetene og et grønt sjekkmerke hvis kombinasjonen gjør funksjonen mulig.

  Listen gir informasjon om hva kombinasjonen av begge enhetene kan og hva som ikke er.

 6. Telefonen som er valgt i eksemplet, dominerer for eksempel Bildeklipp, Så visningen av et bilde av den respektive innringeren. Fordi denne funksjonen ikke fungerer med Fritzbox, har den en rød x. (Fritzbox dominerer en sammenlignbar funksjon, men bare med in -house -telefonene av typen Fritzfon).
 7. For mange av funksjonene inneholder listen også informasjon, for aktivering eller bruk med den valgte basestasjonen.

Denne representasjonen av kompatibiliteten er så verdifull fordi du kan sørge for at du kjøper at en spesiell funksjon på telefonen faktisk kan brukes teknisk.

Trenger ikke en ny trådløs telefon, men har bare lagt den? Så hjelper vi deg med søket.

reklame

Takket være DECT -standarden fungerer disse funksjonene med hver telefon

Alle tilgjengelige trådløse telefoner og basestasjoner er kompatible i de grunnleggende funksjonene. Standarddekten sikrer at hver telefon kan registreres på en basestasjon, signaliserte innkommende samtaler og brukes til å ringe dem bort.

Det er imidlertid ikke regulert i desember. Dette er ekstra funksjoner, bare mestrer noen enheter av en produsent. Det er grunnen til at Gigaset -nettstedet hjelper deg å undersøke disse subtilitetene og rapportere hva som er mulig og hva som ikke er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.