Hvordan du kan flytte iPhone -sikkerhetskopiene til en annen harddisk

Hvis du legger ut iPhone -sikkerhetskopien din, dvs. ha sikkerhetskopieringskopiene på en ekstern harddisk, avlaster dette din normale dataregner. Denne handlingen støttes ikke aktivt av iTunes og fungerer bare med et triks.

Hvordan flytte iTunes Backup -mappen til en annen stasjon

 1. Lukk iTunes hvis det er åpent.
 2. Åpent via [Win – R] vinduet Å løpe.
 3. Tast inn %Appdata%\ Apple Computer \ Mobilesync og trykk på Ok.
 4. Nå åpnes et Explorer -vindu der du Sikkerhetskopi Se (fungerer ikke, du må sannsynligvis aktivere visningen av skjulte mapper først).

  Her setter iTunes sine sikkerhetskopier

  borte

 5. Åpent via [Ctrl – n] Et annet Explorer -vindu og naviger til målmappen på den andre stasjonen.
 6. Trekk sikkerhetskopieringsmappen med en avbryter-knapp til det andre Explorer-vinduet (med kobling forskyves i stedet for kopiert).
 7. Hvis prosessen er fullført, gi mappen med et høyre museklikk og Gi nytt navn Et meningsfylt navn, for eksempel «iTunes-backup».
 8. Start en kommandolinje, for eksempel ved å klikke på startknappen og oppføringen ledeteksten.
 9. Lag nå en lenke for å koble den utsatte sikkerhetskopimappen her. For eksempel, hvis mappen din er «D: \ Backups \ iTunes-Backup», må du legge inn:
   Mklink /J "%AppData%\ Apple Computer \ Mobilesync \ Backup" "D: \ Backups \ iTunes-Backup"

Så lenken er opprettet på den andre stasjonen. Den andre kommandoen tjener bare til å sjekke hvor «backup» -mappen nå viser.

Hvis bare oppføringen PowerShell vises for deg høyreklikk på startknappen i stedet for inndataforespørselen, må du enten få oppføringsforespørselen eller kommandolinjen i stedet med [Win – R] og begynn å legge inn «CMD». Fordi de fleste av «DOS -kommandoene» også fungerer over PowerShell, bare rett Mklink er dessverre et unntak og er ikke anerkjent.

For å teste om alt fungerer, koble iPhone eller iPad til PCen og gjøre en ny sikkerhetskjøring. Hvis outsourcing fungerer, bruker databriteren som brukes til å lagre fylling med sikkerhetskopieringsdata.

Hvis sikkerhetskopien er klar, burde ikke innholdet i mappen ha endret seg. Den skiftede mappen på den andre harddisken skal nå inneholde filer som har det gjeldende tidsstempel.

Hvis du har sporadiske tilkoblingsproblemer med iPhone, kan du lese hvordan du kan fikse det: Rengjør iPhone -tilkoblingen.

reklame

Slik fungerer flyttingen av iPhone -sikkerhetskopien

Prinsippet med denne metoden er at du lar iTunes tro at det ville lagre sikkerhetskopi -dataene i stasjonen C:. Faktisk er stedet som iTunes bruker, men bare en lenke til en liste over den andre harddisken. Så iTunes bruker dette stedet uten å ha kunnskap om det selv.

Den andre harddisken kan også være en ekstern harddisk. For at dette skal fungere, må du koble den eksterne harddisken foran trinnene ovenfor. Ikke glem å alltid koble platen før du er smittet, ellers vil iTunes presentere en feilmelding så snart den starter den automatiske sikkerhetskopien.

Bruk en SSD som en stasjon C:, og lag deretter plass til denne handlingen på den ultra-raske stasjonen for filer der hastigheten virkelig spiller en rolle. Med sikkerhetskopien bruker fordelene med en SSD nesten ingenting, og en mekanisk harddisk er like egnet for dette. Flyttingen av sikkerhetskopi -dataene er vanligvis også verdt. Fordi data lett kan påløper i det tosifrede gigabyteområdet.

Du kan enkelt bestemme hvor mye minne for sikkerhetskopi av iOS -enhetene dine er:

Hvordan sjekke hvor mye plass iTunes bruker for sikkerhetskopiene

 1. Trykk på tastekombinasjonen [Win – R], Slik at dialogen Å løpe er vist.
 2. Gå inn der: %Appdata%\ Apple Computer \ Mobilesync og trykk på Ok.
 3. Nå åpnes et Explorer -vindu. Høyre -klikk på mappen med høyre museknapp Sikkerhetskopi.
 4. Velg menyelementegenskapene.
 5. Nå vises det en dialog som viser det konsumerte rommet.

  Backup -mappen til iOS -enhetene dine kan raskt vokse opp mange gigabyte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.