Hvordan aktivere forhåndsvisning av filen i Windows Explorer

Windows tilbyr en forhåndsvisningsfunksjon i sin «Explorer» filbehandling. For eksempel viser det tekstinnholdet i et orddokument eller gir et forhåndsvisning av bilde for JPG -filer.

Aktiver forhåndsvisning av filer i Windows Explorer

  1. For å slå på forhåndsvisningsfunksjonen, trykk på tastekombinasjonen i Windows Explorer [Alt – P] Eller bruk menyelementet Vis – tidligere.
  2. Merk nå en fil i venstre vindu, og du bør motta en liten visning av innholdet til høyre.
  3. Hvis forhåndsvisningen ikke er stor nok, kan du føre musepekeren til avgrensningen mellom fillisten og forhåndsvisningsbildet. Så snart en liten dobbel pil vises, kan du skyve avgrensningen til venstre. Dette øker forhåndsvisningen.

    Du kan velge størrelsen på forhåndsvisningsbildet.

  4. Hvis du er ute etter et bestemt bilde eller et dokument, velger du de eksisterende filene på venstre side med piltastene og sjekk inn forhåndsvisningsvinduet for å se om den er den du leter etter.
  5. Forhåndsvisningsvinduet forblir åpent til deg [Alt – P] konkludere.

reklame

Grensene for forhåndsvisningsfunksjonen

En så rask visning gir ikke mening for alle datatyper. Windows viser for eksempel et tomt forhåndsvisningsvindu når det gjelder binære filer, arkivformater eller dokumenter av programmer som det ikke kan dekryptere det.

Tross alt fungerer alle vanlige bilde- og videoformater, kontordokumenter, tekstfiler og PDF -er.

Vil du vite hvordan du bestiller musikkfilene dine ved hjelp av Explorer? Her er: Hvordan sortere MP3 -musikkfilene dine.

Boktips: Windows 10 Breakdown Hjelpere: Gjenkjenne problemer, finn løsninger, fikse feil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.