Hvis mobiltelefonen din ikke godtar PUK -sikkerhetskoden

Hvis du innlemmer sikkerhetskodepinnen i mobiltelefonen din feil, låser SIM -kortet tilgangen.

Da hjelper bare PUK -koden, som du kan finne på samme dokument, der den opprinnelige pinnen skrives ut når levering av kortet. Slik at mobiltelefonen din er beskyttet igjen, er inngangen til PUK alltid knyttet til en ny allokering av pin.

Nå kan det være at mobiltelefonen ikke godtar dette tallet eller en annen feil oppstår. Avhengig av problemet har du forskjellige alternativer for å fikse dette.

SIM CARD- (Foto: Markus Schraudolph)

Mulige årsaker til at mobiltelefonen din ikke godtar PUK

Uforenlig: Det kan være at en gammel enhet bare godtar 6 sifre for å komme inn i PUK, men dette tallet er 8 steder langt. I dette tilfellet er det tilstrekkelig å sette inn SIM -kortet i en nyere mobiltelefon og gå inn i PUK der.

Feil: Hvis du har flere mobiltelefonkontrakter, kan du sammenligne nummeret på PUK -dokumentet med identifikasjonen som er trykt på SIM -kortet. Så du kan sørge for at du også har riktig PUK.

Alternativ: Du kan ikke bare endre pinnen via menyen og låse opp mobiltelefonen med den. Med følgende kode, som du skriver inn så vel som et telefonnummer, er mobiltelefonen låst opp. Etter inndata, bare trykk på anropsknappen:

** 05 ***#

funksjonsfeil: Sim kan ganske enkelt brytes. Hvis den ikke godtar PUK på enheten din og også gir rare effekter på en eller flere andre enheter, for eksempel «SIM -feil», vil du sannsynligvis måtte søke om en ny SIM eller kanskje benytte anledningen til en ny kontrakt. Kanskje det vil bidra til å bruke kortet på nytt eller rengjøre de gyldne kontaktflatene med alkohol i tilfelle synlig skitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.