Hva du skal gjøre hvis Windows 7 blir for treg?

Hvis Windows 7 er treg, kan dette ha flere årsaker. Operativsystemet bringer flere verktøy for å finne ut hvor problemene med Windows 7 er.

Det kan være mange årsaker. Her listet vi opp de viktigste listene.

Sjekk ytelsen

Du kan bestemme med ytelsestesten om vinduer virkelig er så treg som du føler det.  For å gjøre dette, klikk på begynne og gi søkeordet Perfomanse a.

Velg deretter oppføringen Ytelsesinformasjon og verktøy.

I det påfølgende vinduet kan du se en samlet karakter for systemet ditt til høyre. Dette bestemmes ut fra den laveste delvise klassifiseringen.

Resultat av tjenestebestemmelsen med Windows 7

Til venstre vil du se de individuelle rangeringene for prosessor, RAM og så videre. Hvis en av verdiene avviker betydelig, indikerer dette en mulig flaskehals.

Du bør imidlertid ikke endre maskinvaren raskt. For å være på den sikre siden, bestemme gjeldende ytelsesindeks igjen.

For å gjøre dette, avslutt alle programmene – inkludert de i bakgrunnen og klikk deretter på Løp igjen. Bare når verdiene kan bekreftes, kan du tenke på å kjøpe ny maskinvare.

reklame

Finn ut hvilke bremser vinduer

Klikk på begynne og gi som søkeord problem a. Velg mellom nettstedene Problembehandling.

I det påfølgende vinduet, klikk under system og sikkerhetFinn for ytelsesproblemer.

Klikk i vinduet PerfomanseFortsette.

Hvis Windows 7 gjenkjenner at programmer automatisk lastes inn når systemet starter, vises en melding og en knapp Systemstartkonfigurasjon.

Klikk på den, så ser du en liste over alle programmene som starter når du starter Windows.

Gå gjennom listen og fjern flåttene foran programmene du ikke nødvendigvis trenger når du starter systemet. Mange applikasjoner installerer slike programmer og laster deretter hovedprogrammet raskere. Dette er ment pent, men det gir litt systemballast.

Systemstart: Aktiver belastningsprogrammer

Som regel kan du slå av sjenerøst her. Normalt kan programmene da ta litt lengre tid for lading. Hvis du ved et uhell slår av et program for mye, kan du aktivere dette igjen. For å gjøre dette, klikk på igjen begynne, søk etter Systemkonfigurasjon. I det klikk på Systemstart og se oppføringene igjen.

Etter å ha endret oppføringene, blir du bedt om å starte Windows på nytt. Da kan du starte undersøkelsen igjen som beskrevet.

Stopp overflødig programvare

Den viktigste årsaken til langsomme datamaskiner er – du kan knapt tro det – programvaren som kjører på den. Så hvis Windows -PC -en virkelig er lammet, vil du se hvilke programmer som kjører i bakgrunnen.

Først, blad gjennom tastekombinasjonen [Alt – Tab] Gjennom de åpne applikasjonene. Tenk på hvert program enten du virkelig trenger det akkurat nå. Hvis nei, lukk det. Du sparer hovedminnet og prosessortiden.

Hvis nettleseren din er åpen, bør du også ta et kritisk blikk på ham: hvor mange underbygging (faner) er åpne? Kanskje flash løper et sted? Det kan også konsumere ressurser.

I tillegg kan du søke etter ytelsesfrie knuter selv: Med ressursmonitoren kan du finne ut hvilket program trenger mest datatid og minne.

Vårt tips:

Hvis du reiser med et svakt system, må du bare starte programmet du trenger for øyeblikket. Så snart du ikke lenger vil bruke den, lukker du den igjen. Den konsistente enden av programmene er bare et spørsmål om vane.

reklame

Akselerere brukergrensesnittet

Windows 7 har et veldig elegant brukergrensesnitt med Aero. Mange effekter og grafiske subtiliteter betyr også: mye datakraft. Heldigvis kan effektene slås av. Dette bringer en betydelig fremgang spesielt på datamaskiner med svake grafikkort.

For å slå på alternativene for grafiske frills individuelt, klikk på Start -knappen og skriv inn «Ytelsen» som et søkeord (uten anførselstegn). Velg med ett klikk fra nettstedene om det Ytelsesinformasjon og verktøy.

Klikk deretter på Juster visuelle effekter. Under Register Rider Visuelle effekter Finn mange alternativer. Prøv det for begynnelsen Juster for optimal ytelse. Dette slår av alle grafiske spesialeffekter og kan akselerere representasjonen enormt – spesielt på datamaskiner med svake grafikkort.

Ytelsesalternativer for Windows 7

Hvis du er fornøyd med ytelsen, kan du gradvis slå på alternativene til datamaskinen når sine grenser. Eller du prøver det Velg optimal innstilling automatisk. La deretter Windows 7 ligge på valget.

Oppgrader maskinvare

Et operativsystem kan bare være så raskt som maskinvaren tillater det. Hvis du har for lite minne eller prosessoren er lammet, hjelper ikke Windows 7 mye mye. Så se hvor mye minne som er installert på PCen din.

Hvis du bare har en GB -minne, bør du oppgradere minnet. Fire GB er bra for en flytende operasjon under Windows 7. I Windows 10 bør du ikke starte under 8 GB, 16 spillejobb er bedre.

Du kan deretter installere minnet i de fleste Windows -datamaskiner.

Andre faktorer for hastigheten er selvfølgelig prosessoren så vel som andre komponenter som harddisk og grafikkort. Du kan finne ut hvilke komponenter datamaskinen din bremser gjennom Windows 7s ytelsesinformasjon.

Kontroller fyllingsnivået på harddisken

Ytelsen til systemet kan også påvirke en harddisk som er for full. Her er det verdt å se hvor full harddisk. For data -intensive applikasjoner, for eksempel videoredigering, anbefales det å lagre videodataene på en annen harddisk: Programmet utløper deretter fra systemets harddisk, videofilene er på en andre plate.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.