Hva du gjør hvis bare en ACSM -type er lastet i stedet for eBok

Hvis nedlastingen i en ebook -butikk fungerer raskt og deretter bare en liten fil av typen *.ACSM ble satt på datamaskinen din, kanskje først tenk på en feil i butikken.

Faktisk betyr imidlertid denne oppførselen bare at en viss programvare for administrering av e -bøker mangler på datamaskinen din. For å få en lesbar ebok, må du gå gjennom noen få trinn en gang.

Hvis alt er satt opp, vil alt være enklere for neste e -bok: så får programvaren eBok som du faktisk vil ha etter å ha mottatt ACSM -filen du faktisk vil ha.

Som er i en ACSM -fil

Den nedlastede filen av «Adobe Content Server Manager» -typen er ikke selve boken, men inneholder bare informasjon for selve nedlastingen av e -boken.

Filen er ganske liten, og bortsett fra tittelen inneholder ikke informasjon om e -boken for oss mennesker:

Innhold ACSM -fil

Se filen som en slags inngangsbillett. Med henne og riktig programvare er riktig nedlasting av den kjøpte eboken din mulig.

Problemet som du ikke bare kan laste ned e -boken selv i nettleseren, er relatert til DRM (digital rettighetsstyring), dvs. kontroll av medieinnhold. Hvis du kunne laste ned e -boken direkte, ville du ikke forhindre at noe bare overfører denne filen til andre.

Med DRM -konseptet ønsker utgivere og musikkbransjen å forhindre den ville kopien. ASCM -filen er en viktig mosaisk stein i det overordnede konseptet. Hun forteller datamaskinen sin hvordan hun skal håndtere e-bok-ene andre ting som internettadresse hele boka kan lastes.

Det administrative programmet får da boken, men holder samtidig en beskyttende hånd over den. Koblingen av din online identitet med boka sikrer for eksempel at du kan bruke e-boken ikke bare på en datamaskin, men på flere enheter-men bare opp til et visst maksimalt antall, vanligvis er seks systemer tillatt.

reklame

Programmet Adobe digitale utgaver Løs problemet ditt

Du løser problemet ved å laste ned Adobe Software Digital Editions, som du kan laste ned her.

Etter installasjon må du fremdeles «autorisere» datamaskinen din. Dette betyr at du logger inn med programmet med en personlig identifikator på Adobe. Dette tiltaket tjener til å kunne kontrollere identiteten din når du ringer opp og leser bøker.

Denne påloggingen bør spørres i starten av programmet. Ellers finner du også det tilknyttede vinduet under menyelementet Hjelp – autoriser datamaskiner.

Autoriser datamaskinen

Hvis du ikke har en adobe -pålogging ennå, kan du registrere deg gratis. For å gjøre dette, klikk på lenken i vinduet ovenfor Lag Adobe ID.

Koblingen åpner nettleseren din og skal vise følgende skjema.

Lag Adobe ID

Etter at du har opprettet en pålogging, kan du fortsette i registreringsvinduet.

Alt utarbeidet, det er ikke mye å se i hovedvinduet i Adobe Digital Edition -programmet. Det er bare en introduksjon til programmet i form av en e -bok.

Digitale utgaver

Hvordan laste boken som tilhører en ACSM -fil

Ebooken din er fremdeles ikke å se nå. For å fortsette med den, gå til nedlastingsmappen og klikk to ganger på ACSM -filen. Dette betyr at nedlastingsinformasjonen automatisk overføres til programmet og den begynner med den «oppfylle» -i.e. Nedlastingen av boken.

Ade ebook er oppfylt

Etter det er boka endelig inkludert i din virtuelle hylle og kan ganske enkelt leses ved å klikke.

Hvis du vil oppleve den fysiske plasseringen av eboken, klikker du på ikonet hans og velger Vis fil i Explorer.

Du trenger ikke å løse den tungvint banen gjennom dobbeltklikk for alle påfølgende bøker. Hvis du begynner å laste ned en ebookbutikk som bruker ACSM, åpnes og får e -boken automatisk og får e -boken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.